Gemeente Eemnes


* Gemeenteberichten week 22 (datum mededeling 27 mei 2004) Gemeenteberichten week 22

* Zeeltweg 26, plaatsen tuinhuis, ingekomen 7 mei 2004.
* Patrijzenhof 19, plaatsen twee dakkapellen, ingekomen 18 mei 2004.
* Streefoordlaan 38, vergroten woning, ingekomen 18 mei 2004.
* Ploeglaan 90, plaatsen dakkkapel achterzijde, ingekomen 24 mei Ingekomen aanvraag Milieuvergunning

* Eemweg 110a, een vergunning voor het oprichten en in werking hebben van een inrichting voor de productie van polyesterproducten voor de watersport, aanvrager: R.G.H.J. Vercoelen (nr. WM03.1014)

Het voornemen is de gevraagde vergunning te verlenen. Van de beschikking om deze vergunning te verlenen is een ontwerp opgesteld. Tot vier weken na 27 mei 2004 kunt u schriftelijk tegen een ontwerp van een beschikking bedenkingen inbrengen. Uw bedenkingen richt u aan: Burgemeester en wethouders van Eemnes, p/a afdeling Milieu Gewest Eemland, Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. In uw brief kunt u verzoeken om uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Binnen genoemde termijn kunt u ook vragen om een gedachtewisseling over een ontwerp van een beschikking en tot het mondeling inbrengen van uw bedenkingen daartegen. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken, telefoon 033 - 4609164. Bij een gedachtewisseling wordt de vergunningaanvrager eveneens uitgenodigd.

Tijdens openingstijden kunt u alle hierboven genoemde stukken inzien bij:

* Afdeling Milieu van het Gewest Eemland, Van Asch van Wijckstraat 11 te Amersfoort.

* Sector Grondgebied van de gemeente Eemnes.

Voor vragen kunt u bellen met de afdeling Milieu van het Gewest Eemland, telefoon 033 - 4609164

Verleende interne vrijstelling bestemmingsplan (zonder bouwplan)
* Patrijzenhof 188, gebruik van ruimte in woning voor kapsalon/praktijk voor haarverzorging, verzonden 18 mei 2004.

Bovenstaand besluit ligt vanaf de dag na datum van deze publicatie ter inzage. Wanneer u als belanghebbende zich niet met dit besluit kunt verenigen, dan kunt u hiertegen binnen 6 weken na verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Indiening van een bezwaarschrift schort de werking van een verleende vergunning niet op. U kunt na het indienen van een bezwaarschrift, als onverwijlde spoed dat -gelet op de betrokkenen belangen - vereist, ook een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter, postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Voor een dergelijk verzoek brengt de rechtbank griffierecht in rekening. geldende bestemmingsplan voor de volgende bouwplannen:
* Gorhaak 2, vergroten woning.

* Zeeltweg 54, plaatsen terrasoverkapping (rectificatie)

De bouwplannen liggen vanaf de dag na datum van deze publicatie gedurende vier weken ter inzage bij de sector Grondgebied. Gedurende deze termijn kunt u schriftelijk zienswijze tegen het verlenen van vrijstelling indienen bij het college van burgemeester en wethouders. De Welstandscommissie komt bijeen op donderdag 27 mei a.s.