STICHTING ROKERSBELANGEN


Senioren willen Respect in Europa

Vandaag heeft lijsttrekker Ton Wurtz van Respect.Nu een samenwerkingsovereenkomst getekend met de heer Roy van Huet, voorzitter van de Verenigde Seniorenpartij (VSP). Net als Respect.Nu maakt de VSP zich grote zorgen over het toenemende gebrek aan respect in de samenleving. Door op 10 juni mee te doen aan de verkiezingen van het Europees Parlement wil Respect.Nu opkomen voor de rechten van Nederlanders in Europa en het vertrouwen van de burger in de overheid herstellen.

De VSP steunt Wurtz omdat het van groot belang is dat respect terugkeert in Europa en daar moet een frisse wind voor waaien. Leeftijd speelt hierin geen rol, het gaat om de idealen waar mensen voor staan en ik zie dat Respect.Nu op dit moment de enige partij is die deze idealen vanuit een sympathieke basis vormgeeft aldus Van Huet.

De VSP is niet de enige die daar zo over denkt, Respect.Nu heeft inmiddels een brede achterban. Eerder al ging de partij een samenwerkingsverband aan met Het Democratisch Platform Nederland (DPN), Forza! Nederland en onafhankelijk Statenlid Marie-Fleur Agema (Noord-Holland).

Noot voor de redactie,