Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Mei 2004

Release Threeships N@Tschool! versie 8

April j.l. introduceerde Three Ships enterprises de nieuwe versie van de elektronische leeromgeving Threeships N@Tschool! Met invoering van versie 8 is de mogelijkheid van volledige integratie van elektronisch leren binnen instellingen een grote stap dichterbij gekomen.

Nieuwe functionaliteiten

Versie 8 van Threeships N@Tschool! biedt gebruikers nog meer mogelijkheden om e-learning te faciliteren. De nieuwe versie heeft nu ook mogelijkheden voor het maken van eenvoudige rapportages, een 'formulierenbouwer' (bijv. voor EVC-procedures) een geïntegreerd forum, een coach/begeleidingsmodule en verbeterde vormgeving van iconen. Daarnaast is wederom veel aandacht besteedt aan het verdiepen van bestaande functionaliteiten zoals de vernieuwde Toetsplayer voor het eenvoudig bouwen en afspelen van toetsen. Ook is veel aandacht besteedt aan N@Tconnect! waardoor een integratie met de meest gangbare (administratie) pakketten, voor het uitwisselen van student en studie-volg gegevens, mogelijk is.

Klanten zijn partners

Wiel van de Berg, algemeen directeur, Three Ships: "Als één van de weinige Nederlandse softwarehuizen mogen we best trost zijn op de marktpositie die we met Threeships N@Tschool! hebben verworven in o.a. de Nederlandse onderwijsmarkt. We hebben een trouwe gebuikersgroep en nemen nu zowel in de BVE-sector als in het hoger onderwijs een toppostite in." Van de Berg vervolgt: "Inmiddels hebben we versie 8 van onze software, op de markt gebracht. Bij de ontwikkeling van de nieuwe versie en het bepalen van de gewenste functionaliteit is er in de eerste plaats geluisterd naar de wensen van de Threeships N@Tschool!-gebruikersgemeenschap. Ik denk dat we gerust mogen stellen dat versie 8 een goede weerspiegeling is van hetgeen het Nederlandse onderwijs vraagt."

Three Ships enterprises

Three Ships enterprises is opgericht in 1996 en heeft momenteel 40 medewerkers. Het bedrijf richt zich sinds 2000 met de elektronische leeromgeving Threeships N@Tschool! op de e-learning markt voor onderwijsinstellingen, overheid en bedrijfsleven. Dit heeft geresulteerd in een snel uitgebreide klantenkring die het afgelopen jaar gegroeid is naar meer dan 60 klanten.

De elektronische leeromgeving wordt ingezet in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger beroepsonderwijs en bij overheden en het bedrijfsleven.

Meer informatie

Voor meer informatie over Three Ships enterprises of Threeships N@Tschool! kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met:

Three Ships enterprises

Koert van Oosten

Afdeling Marketing & Communicatie

Bovendijk 137

3045 PC ROTTERDAM

Telefoon: (010) 285 9966

Fax: (010) 285 9933

E-mail: pr@threeships.nl

Internet: www.threeships.nl