Gemeente Assen


Bezoekadres
Noordersingel 33
9401 JW Assen

Postadres
Postbus 30018
9400 RA Assen

Telefoon
0592-366911

Assenaar neemt prijs in ontvangst

Vrijdagmorgen is in de hal van het gemeentehuis de eerste maandprijs van de prijsvraag op www.assen.nl uitgereikt aan de Assenaar Dennis Braker. Hij nam de prijs met plezier in ontvangst van wethouder M.Berends. De twintiger zit de komende Dutch TT er warmpjes bij. De prijs bestaat uit twee kaarten voor de winterdijktribune. 'Als Assenaar mág je de TT niet missen', aldus de student.

De gelukkige winnaar viel voor de tweede keer in de prijzen. Al eerder kreeg hij een weekprijs in de vorm van een gezinskaart voor het Verkeerspark aangeboden, door een vraag goed te beantwoorden. Hij vindt de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, en daardoor waren de vragen naar zijn zeggen 'niet heel moeilijk'.

Sinds de lancering van de vernieuwde website van de gemeente kunnen bezoekers deelnemen aan een wekelijkse prijsvraag. Wanneer iemand vier keer mee doet maakt hij of zij kans op de maandprijs.

De prijsvraag loopt nog tot medio juni. Rond die tijd zal ook de tweede maandprijswinnaar bekend worden gemaakt. De gemeente publiceert de prijsvraag op de website en in de 'Berichten van de Brink'.