TIE Holding NV

TIE SERVEERT CATERAAR SODEXHO SOFTWAREOPLOSSING

woensdag, 26 mei, 2004

Het aan de Amsterdamse beurs Euronext genoteerde B2B-integratiesoftwarebedrijf TIE Holding (TIE) maakt hierbij bekend een overeenkomst te hebben gesloten met de grootste cateraar van ons land Sodexho. Sodexho is al ruim vier jaar klant van TIE en heeft nu gekozen voor de nieuwste versie van TIE Messaging Portal om de facturen van de leveranciers elektronisch te ontvangen voor de bijna
1.400 bedrijfsrestaurants.

Met de nieuwe software van TIE kan Sodexho nu communiceren met haar leveranciers in diverse computertalen. Of het nu EDI is of XML, alle facturen worden keurig elektronisch verzorgd door het veelzijdige en flexibele TIE Messaging Portal.

Dick Raman: Als je zoals Sodexho per dag meer dan een half miljoen maaltijden verzorgt, dan is een betrouwbare en snelle communicatie met je leveranciers cruciaal voor een goede bedrijfsvoering, of het nu om kroketten gaat, of gezonde salades. We zijn er trots op dat we met onze software een steentje mogen bijdragen opdat werkend Nederland elke dag weer een goed verzorgde lunch of diner krijgt voorgeschoteld.

Volgens John Kerstens van Sodexho was de keuze voor de nieuwe software van TIE een logische. We werken al vier jaar met de software van TIE en wij zien de toegevoegde waarde van de functies die de nieuwe portal ons kan bieden. Nu enkele van onze leveranciers overstappen op de modernere computertaal XML was het voor ons belangrijk ons systeem zodanig aan te passen dat er in alle talen kan worden gecommuniceerd. De nieuwe portal is flexibeler en is gebruiksvriendelijker door de web based beheermogelijkheden. Ook voor onze leveranciers is er nu het voordeel dat er een goede tracking kan plaatsvinden.

Profiel TIE

TIE is een internationaal B2B integratiesoftwarebedrijf, opgericht in 1987 en genoteerd aan de Euronext in Amsterdam in de NextEconomy Index. TIE voorziet haar vestigingen en verkooppunten in de gehele wereld van hoogwaardige software-toepassingen en diepgaande kennis. Deze lokale service-providers helpen bedrijven om elektronisch zaken te doen zodat ze hun zakelijke processen efficiënter en effectiever kunnen laten verlopen en bovendien fors kunnen besparen op de kosten. TIEs belangrijkste software-toepassing is de Enterprise Portal Framework (EPF). EPF stelt bedrijven in staat om de processen van de back office te integreren met die van hun zakenpartners, en om alle productinformatie te beheersen. Omdat de toepassingen van TIE zijn gebaseerd op zowel jarenlange ervaring met EDI als XML, kunnen de klanten van TIE hiervan de vruchten plukken. TIE heeft een brede klantenkring in Nederland, België en Verenigde Staten en is een belangrijke speler in Europa, Zuid-Amerika en Azië.

Voor Informatie:
TIE Holding N.V.
Dick Raman, President & CEO
Beech Avenue 180
1119 PS AMSTERDAM (Schiphol-Rijk)
The Netherlands
Tel: +31-20-658 99 03
Fax: +31-20-658 99 02
e-mail: info@TIEglobal.com
Web site: http://www.TIEglobal.com

© TIE Holding NV, 2004. All rights reserved.