Tom Coronel

28 Mei 2004: Tom Coronel klaar voor Brno

Dit weekend zal Tom Coronel op het Tjechische circuit van Brno aan de start komen van de negende en tiende race om het Europees kampioenschap Tourwagens (ETCC). Aan Tom Coronel dit weekend de taak om zijn leidende positie in de Michelin Independents Trophy te consolideren en liefst uit te bouwen. De Huizenaar lijkt hiervoor in een goede positie te verkeren aangezien de races van vorig jaar uitliepen op een BMW aangelegenheid. Coronel zelf was er toen niet bij omdat hij tegelijkertijd race verplichtingen had in Japan.

Tom Coronel zal dit weekend in het Carly Motors team worden vergezeld door Klaas Zwart die opnieuw zijn geblesseerde dochter Paulien vervangt. Paulien zal dit weekend voor het eerst sinds haar crash op Magny Cours weer een ETCC race bijwonen, al is het voorlopig nog wel als toeschouwer.

Helaas zal Tom Coronel dit weekend ontbreken in de FIA GT series. "De auto was na de brand tijdens de vorige race op Hockenheim totaal afgeschreven. Het team is druk bezig om een nieuwe Storm GT op te bouwen maar helaas was dat te kort dag voor dit weekend. Wel jammer want vandaag was Jamie Campbell-Walter in de Creation Lister erg snel in de vrije trainingen, dus ik denk dat we zeker goede kansen hadden. Pech voor nu maar op Donington zijn we er zeker weer bij", aldus Tom.

Uitzendschema Eurosport:
Zaterdag
11:30 - 12:30: LG Super Racing Weekend Magazine

Zondag
09:00 - 10:00: GT & ETCC warmup live
15:15 - 16:15: ETCC live
22:45 - 23:45: GT Highlights

---