Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Hoogeveen 28-05-2004

Winkels doelwit dieven
HOOGEVEEN/MEPPEL Filialen van een landelijk winkelketen in Hoogeveen en Meppel zijn vrijdag bestolen. Zonder dat iemand het in de gaten had zijn op dezelfde wijze in beide winkels vitrines opengebroken en is de inhoud gestolen. Bij een winkel in de Swaenenborgh in Meppel werden digitale cameras t.w.v. ruim 1600 euro gestolen. In een winkel aan de Hoofdstraat in Hoogeveen gingen de dieven er met een grote hoeveelheid GSMs vandoor. De waarde hiervan is nog niet bekend.

Politie houdt verdachte van bedreiging aan
HOOGEVEEN De politie hield vrijdagmorgen in De Reiger in Hoogeveen een 31 jr. man uit die plaats aan. De man wordt verdacht van bedreiging van zijn ex-vriendin. De 21 jr. vriending deed aangifte. De man is na verhoord te zijn met een dagvaarding in vrijheid gesteld.

Politie bekeurt verkeersovertreders
ASSEN/DE GROEVE bij staande en rijdende verkeerscontroles op de Hunzeweg in De Groeve en in Assen bekeurde de politie vrijdag 24 verkeersovertreders. De meeste bekeuringen werden uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel (20x). De andere waren voor het niet handsfree bellen, rijden met een anahanger zonder kentekenplaat, rijden met een aanhanger zonder goede hulpkoppeling en overschrijding van de max. snelheid met 23 km/u.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot dinsdagochtend 08.00 uur.
Tel. 06-51 55 7950.
Tijdens de komende Pinksterdagen worden elke dag één keer nieuwe berichten op de website geplaatst.

info@politie-drenthe.nl