Gemeente Zwolle

Het 'College op Bezoek': B&W de markt op


Datum uitgave: 26-05-2004

Onderwerp: burgerzaken

Wat zou ú doen als u burgemeester of wethouder van Zwolle was? Dat wil het college graag van u weten. Daarom nodigt B&W u uit, in hartje binnenstad, om dat van u te horen. U treft het college vrijdag 28 mei 2004 van 09.00 tot 11.00 uur op de warenmarkt. Burgemeester Henk Jan Meijer en gemeentesecretaris Oenze Dijkstra bemannen een marktkraam op de Grote Markt. De kraam is herkenbaar aan twee verkeersborden; een stopbord en een waarschuwingsbord. Bij de wethouders Janco Cnossen en John Berends kunt u terecht voor een kop koffie, thee of chocolademelk. Zij lopen over de markt met een drankenkar van Café Bistro De Stoof.

Wethouders Martin Knol en Peter Pot steken de handen uit de mouwen achter de fruit- en groentekraam van de familie Jansen. De kraam staat op de Melkmarkt, tegenover nummer 46. Als u de benen strekt bij Café De Beurs, kunt u een praatje maken met wethouder Gerard van Dooremolen.

'College op Bezoek'
Het 'College op Bezoek' is een vervolg op de 'Week van het Bezoek' in maart 2003 en het 'Bezoek van de Week' later dat jaar. De 'Week van het Bezoek' was een succes; het college kreeg een goede indruk van wat er zoal leeft en gebeurt in de stad. Later dat jaar kreeg de week dan ook een opvolger: het tweewekelijks 'Bezoek van de Week'. Het bezoek was gekoppeld aan een thema, een actualiteit of vond plaats op uitnodiging of spontaan.

Ook in 2004 is het college regelmatig te gast bij inwoners, bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen, enz. Nu onder de naam het 'College op Bezoek'. Bron: Communicatie