Lekstroom, 12.00 uur

Utrecht 29-05-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom, 12.00 uur

Beroving
IJSSELSTEIN - Een 38-jarige inwoner van IJsselstein is in de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.00 uur op de Televisiebaan overvallen. De man is door een groep van tien tot twaalf jongeren van naar zijn schatting zestien tot achttien jaar mishandeld, waarbij hij een gebroken oogkas en onderarm opliep.

De man is waarschijnlijk met een stok op zijn hoofd geslagen en men heeft op zijn arm gestaan. Vervolgens werd het slachtoffer beroofd van zijn geld en pasjes. De politie vraagt getuigen of mensen die meer informatie hebben contact op te nemen met district Lekstroom via tel. 0900 8844 (lokaal tarief).

Groep meisjes aangerand in zwembad

IJSSELSTEIN Vrijdagavond is een groep meisjes in de leeftijd van 12 en 13 jaar afkomstig uit IJsselstein door een groep onbekende jongens in het zwembad aan de Randdijk lastiggevallen en onzedelijk betast. Tijdens een feest in het zwembad werden de meisjes onzedelijke voorstellen gedaan en hun billen werden betast. De politie onderzoekt de zaak en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Lekstroom via telefoonnummer 0900 8844.