Politie Zeeland


O-5039-2004 AANRIJDING IN KORTGENE (voorlopig persbericht)
Op de Oost-Westweg in Kortgene vond vrijdag om 23.48 uur een aanrijding plaats.
Een 42-jarige Amsterdamse automobilist was aan het keren op de Oost-Westweg en kwam in botsing met een 79-jarige bestuurster uit Goes. Alle betrokkenen: de Amsterdammer met drie inzittenden, twee jongens van 9 en 15 en een 42-jarige vrouw, allen uit Amsterdam en de vrouw uit Goes, werden met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in Goes en Vlissingen. Ook over de schade aan de auto's is niets bekend.


Z-5040-2004 MISHANDELING

In een woning in de Axelsestraat in Zaamslag werd in de nacht van vrijdag op zaterdag de 46-jarige bewoonster door een 28-jarige medebewoner geslagen met een stofzuigerbuis en op de grond gegooid.
Zij liep hierbij een pijnlijke heup en elleboog op. De man werd later in de Axelsestraat aangehouden. De oorzaak ligt in de relationele sfeer.


O-5041-2004 DRONKEN MAN OP HET FIETSPAD

In de Troelstralaan in Goes werd zaterdag om 03.15 uur een dronken man liggend op het fietspad aangetroffen.
De 33-jarige inwoner van Goes had een lichte hoofdwond en klaagde over pijn in zijn schouder. De man, die met zijn fiets was gevallen, werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.


O-5042-2004 INBRAAK IN SPORTKANTINE

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd ingebroken in de kantine van een sportvereniging in de Van de Plasschestraat in 's-Heer Abtskerke.
Er werd een kettingzaag met onbekende waarde weggenomen.


Z-5043-2004 AUTODIEF AANGEHOUDEN

Op de N61 bij IJzendijke werd zaterdag om 05.29 uur en 28-jarige man uit Rijswijk aangehouden.
De man had om 05.00 uur op de Nieuwesluisweg in Breskens een personenauto gestolen en was daarmee via Schoondijke richting IJzendijke gereden. Echter de eigenaar, die op het moment van de diefstal toevallig naar buiten keek, zag zijn eigen auto voorbijrijden en is er samen met een familielid achteraan gereden. Ondertussen werd de politie ingeschakeld en door de eigenaar op de hoogte gehouden van de route die werd afgelegd. De autodief werd tenslotte bij IJzendijke aangehouden en in verzekering gesteld. De personenauto is, onbeschadigd, terug naar de eigenaar.


W-5044-2004 AUTOVELGEN GESTOLEN

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden van een personenauto op een terrein aan de Arnesteinweg in Middelburg de velgen gestolen.
De auto stond op reservewielen en krikken. De velgen hebben een totale waarde van enkele honderden euro's.