2e persbericht van zaterdag 29 mei

Eindhoven 29-05-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vernieling

De politie heeft zaterdagmorgen om 3.00 uur een man van 21 uit Eindhoven aangehouden. Hij had bij zijn ex-vriendin (19) aan de Leenderweg een buitendeur volledig vernield en binnen in de woning een muur beschadigd. Ook was de vrouw door hem bedreigd. De man, die onder invloed van alcohol en drugs was, is ingesloten.

Eindhoven: Aanpak huiselijk geweld

Zaterdag om 12.00 uur heeft de politie in zijn woning in het stadsdeel Gestel een 31-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had kort daarvoor zijn 22-jarige vriendin mishandeld. De man is op het politie ingesloten.

Deurne: Dronken automobilist rijdt op politieman in

Zaterdag om 4.15 uur is op de Gender een 26-jarige Helmonder aangehouden. De Helmonder, die een auto bestuurde, kreeg van een politieagent op de Schelde in Deurne een stopteken, maar in plaats van te stoppen gaf hij gas bij en reed op de agent in. De agent kon wegspringen. De man werd door andere politieagenten aangehouden. Hij had gedronken. Zijn alcoholpromillage was 1 promille. De man is ingesloten.

Waalre: Kassa gestolen

Zaterdag rond 3.00 uur is ingebroken bij een servicestation aan de Molenstraat in Waalre. De voordeur werd met grof geweld opengebroken. De daders hebben de kabels van de kassa doorgeknipt en hebben de kassa met daarin een klein geldbedrag meegenomen.