Gemeente Helmond


---

Wegafsluitingen door Lentefestival Artimond

Van donderdag 27 mei tot en met zondag 30 mei vindt het lentefestival Artimond plaats.

Vanwege het poppodium in het kader van het lentefestival wordt op zaterdag 29 mei het gedeelte van de Steenweg tussen Kanaaldijk N.W. en de Kromme Steenweg/Christinelaan op zaterdag van 08.00 uur tot zondag 30 mei 02.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Het zelfde geldt voor de Kasteeltuin van zaterdag op zondag vanwege de kunstmanifestatie. Op zondag 30 mei zijn tussen 06.00 uur en 21.00 uur de volgende wegen afgesloten: weg door de Kasteeltuin, het Kasteelplein, de Kasteellaan, de Kanaaldijk N.W. tussen de Kasteelbrug en de toegangsweg naar de Boscotondoparkeergarage.

Parkeergarages en fietsenstallingen
Tijdens het lentefestival Artimond is de parkeergarage Boscotondo op zondag 30 mei geopend van 10.00 tot 01.00 uur. De gemeentelijke parkeergarage zowel als de fietsenstalling Doorneind zijn op deze dag gesloten. De gemeentelijke City-parkeergarage is eveneens gesloten. Extra geopend zijn op 30 mei de fietsenstallingen onder Kasteel-Traverse en het Speelhuisplein. De beide fietsenstallingen zijn open van 10.00 tot 20.00 uur.

Op Tweede Pinksterdag, maandag 31 mei, zijn alle gemeentelijke parkeergarages en fietsenstallingen gesloten met uitzondering van parkeergarage Boscotondo. Deze is geopend van 10.00 tot 01.00 uur.
---

| |