Nighttown Rotterdam

ZA 29.05 URBANTOWN presents SATURDAYZ (G)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Klinkende namen op Saturdayz in het laatste weekend van mei: opkomende soulster Van Hunt staat samen met Artful Dodger, de man van de eerste 2-step wereldhit, in de grote zaal van Nighttown.

Iedere laatste zaterdag van de maand is het Urbantown presents Saturdayz, met dancehall, R&B, hiphop, UK garage en in deze speciale editie, Soul with a capital S, van niemand minder dan de Amerikaanse Van Hunt. Van Hunt is niet alleen zanger, maar ook songwriter, musicus en producer. Het sensationele debuutalbum, kreeg alleen maar lovende recensies zoals van onder andere Alicia Keys die hem 'een van de meest indrukwekkendste muzikanten van de laatste tijd' vindt. In de basement, een showcase van Public Demand Records, het label van de Engelse DJ/producer Artful Dodger. Artful draait exclusief in Nighttown een DJ-set en in combinatie met de vocals van Krome Angels en MC Buzzahrd kun je dansen op een mix van bashment, grime, oldskool d&b, UK garage en alle andere urban muziekstijlen die je verder nog kunt bedenken.

ZA 29.05 Urbantown presents Saturdayz

Aanvang 23.00 uur
EUR 15,-

www.nighttown.nl / www.urbantown.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl


---- --