Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 19-02-2004

Tros jubileumfeest
30 mei 2004

Tros viert feest met groots muziekspektakel

Omroepvereniging TROS bestaat op 4 november a.s. 40 jaar. Zij viert dit onder meer met een televisieavond op 5 november en met speciale programma's die gemaakt worden op het REM-eiland. Een van deze programma's is STUDIO REM, met Wibo van de Linde en Harmen Roeland, dat vanaf zondag 29 februari a.s. wordt uitgezonden op Nederland 2.

Een ware happening wordt het grote TROS JUBILEUMFEEST, dat op 30 mei a.s. (eerste pinksterdag) samen met TROS-leden wordt gevierd in de Amsterdam ArenA. Vele nationale en internationale artiesten treden deze avond op.

Het TROS JUBILEUMFEEST is opnieuw een hoogtepunt in de geschiedenis van De Grootste Familie van Nederland. De bestbekeken publieke omroepvereniging wil ruim 50.000 TROS-leden op 30 mei a.s. de gelegenheid geven om haar verjaardag mee te vieren in aanwezigheid van TROS-presentatoren en topartiesten. Vanaf 20.00 uur treden onder meer de volgende artiesten op: Frans Bauer, Marianne Weber, Helmut Lotti, BZN, K3, Kabouter Plop, Jan Smit, Petra Berger, Wolter Kroes, Hans Kazàn & Magic Unlimited, André Rieu, Imca Marina, George Baker, Bonnie St. Claire, Corry Konings, Koos Alberts en vele anderen.

De kaartverkoop voor het TROS JUBILEUMFEEST start op donderdag 19 februari vanaf 9.00 uur. De TROS-leden worden hiervan op de hoogte gebracht via een aparte bijlage bij het programmablad TROSKompas. Leden kunnen kaarten reserveren via 0900-90008000.