Ingezonden persbericht


Dieren 22 mei 2004 Disney weekend TV Toys

PERSBERICHT

Voor fans door fans

Magic Weekend 30 & 31 mei
TV Toys museum Dieren

Komend Pinkster weekend, 30 en 31 mei 2004, staat het TV Toys museum geheel in het teken van Walt Disney. Twee dagen georganiseerd door fans voor fans. Twee dagen lang kunnen kinderen knutselen, film kijken en natuurlijk genieten van al het andere TV Toys heeft te bieden. Tijdens de veiling kan er geboden worden op verschillende Disney artikelen, dit varieert van een mooi tropico-servies, wandkleed, speelgoed of met de hand ingekleurde etsjes. Voor de kinderen is er een aparte veiling met leuke Disney.

Zowel 30 als 31 mei is er s'middags een quiz. Mensen kunnen zich bij de entree opgeven als ze mee willen doen. Wie is de Disney kenner 2004. Diegene die s'middags 30 mei heeft gewonnen zal maandag 31 mei mee doen met de finale. De eerste prijs is een volledig verzorg weekend in EuroDisney Parijs.

Op de beurs zijn, onder andere, bijzondere snowglobes te koop, alleen deze 'sneeuwbollen' zijn al een bezoekje aan de beurs waard. Pins, boeken, speelgoed, McDonalds premiums zijn enkele items die er te vinden zijn. Tania Dreelinck uit Belgie is op de beurs aanwezig met haar uitermate mooie en bijzondere beschilderde eieren, die in een zeer beperkte oplage te koop zijn.

Dit is het eerste Magic Weekend dat door TV Toys ism Happy Corner wordt georganiseerd. Het volgende weekend staat gepland op 2 en 3 oktober 2004. Twee keer per jaar zal dit weekend terug komen. Het programma zal mee groeien met de weekenden. Fans worden nog meer betrokken bij de voorbereidingen en organisatie van de weekenden. TV Toys centrale plek voor fans van televisie series en films. Mensen die graag mee willen werken / denken met Magic Weekend kunnen zich opgeven via mail: info@tvtoys.nl

TV Toys museum Dieren
Wilhelminaweg 21
6951 BM Dieren

Paul van den Heuvel
0313 490 885

Beurs, tekenaars, (kinder-) veiling, films, activiteiten, schaal model Mainstreet..


---- --
TV Toys:Magic weekend
Disney weekend in TV Toys, van fans voor fans
30 & 31 mei 2004


Beurs, tekenaars, (kinder-) veiling, films, activiteiten, schaal model Mainstreet,. Walt Disney quiz: win een weekend EuroDisney Parijs Presentatie eieren-schilderen door Tania Dreelinck TV Toys Wilhelminaweg 21 Dieren 0313490 888 Open: 10.00 uur tot 17.00 uur


---- --
Tania Dreelinck (°Zottegem 1966)

Steeds heb ik een passie gehad voor alles wat met tekenen en schilderen te maken heeft.
Deze liefde werd steeds groter en ik wilde er graag ooit mijn beroep van maken.
Ik had ook een passie voor Disney en Honden en ging meermaals naar "special events" om te zien hoe de echte Disney-artists hun talenten op het doek zetten.
Ik had een doel voor ogen : werken voor de "Disney Compagnie". Na verschillende portfolio's opgestuurd te hebben naar de compagnie, kreeg ik mijn eerste afspraak in de bus : ik mocht naar Disneyland, Los Angeles - USA.
Op 5 September werden we daar verwacht ! Nadat ze uitbundig naar mijn werkjes gekeken hadden, kreeg ik mijn eerste opdracht van "The White Horse Studio" voor "Disney Auctions". Spoedig kregen de geschilderde eieren de aandacht van het Disneyland Park te Los Angeles en ook voor hen mocht ik voortaan exclusieve eieren maken.
Sinds 2003 werk ik nu ook exclusief voor "Disneyland Parijs" en kunnen ook daar mijn werkstukken gekocht worden. Omdat natuurlijk Disney niet mijn enige passie is, begon ik tevens portretten van mensen en dieren te schilderen, een steeds blijvende uitdaging.......


---- --