Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem; verdachte steekpartij aangehouden

Publicatiedatum: 30-05-2004

Mede dankzij kordaat ingrijpen van omstanders heeft de politie zondagochtend 30 mei een 36-jarige man aan kunnen houden. De man zou kort daarvoor een 28-jarige man uit Arnhem hebben neergestoken. Het slachtoffer is direct overgebracht naar het ziekenhuis en vannacht nog geopereerd. Aanvullende bijzonderheden over de aard van het letsel zijn niet bekend.

Het incident speelde zich rond 2.30 uur af op het Arnhemse Jansplein. Onduidelijk is wat het motief voor het incident geweest zou kunnen zijn. Daarover zal vandaag met de verdachte worden gesproken, een man waar op dit moment nog geen woonplaats of adres van bekend is. Het slachtoffer kan nog niet worden gehoord.

Getuigen
Direct na het incident heeft de politie ter plaatse ook al met de nodige getuigen gesproken. Mochten er desondanks nog mensen zijn die nog geen contact met de politie hebben gehad, maar wel over informatie rond dit incident beschikken, dan worden deze dringend verzocht contact met de politie op te nemen. Dit kan onder nummer 0900 - 8844 (vragen naar de politie in Arnhem).

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden; Perspiket
Harry Munniksma
0318 688 221