Ingezonden persbericht


PAUL MEIJER PAKT BELANGRIJKE EK-PUNTEN TE BRNO!

BRONVERMELDING: Insight F1 Motorsport Report

PAUL MEIJER PAKT BELANGRIJKE EK-PUNTEN TE BRNO!

Brno, 29 mei 2004 - Paul Meijer heeft vanmiddag in de vijfde ronde om het Europees Formule Renault 2000 Kampioenschap een keurige zesde en vierde positie bemachtigd. Op het circuit van Brno (Tsjechië) reed de enige overgebleven Nederlandse deelnemer twee zeer constante wedstrijden en voegde door dit resultaat maar liefst 26 punten aan zijn totaal toe.

Al jaren staat het Europees Formule Renault 2000 Kampioenschap bekend als het officiële voorportaal naar de grotere raceklassen, door haar races plaats te laten vinden tijdens alle LG Super Racing Weekends. In het Europees Formule Renault 2000 kampioenschap gaan de jonge coureurs de strijd met elkaar aan in gelijkwaardig materiaal (chassis, motoren, banden, brandstof). Om in een startveld vol internationale toptalenten als 'rookie' dan ook zo constant te presteren getuigt van absolute klasse!

Met een zesde en een derde positie in de kwalificaties, had Paul Meijer al een goede uitgangspositie voor de 13 ronden tellende races veroverd. Door in beide manches goed uit de startblokken te komen wist de jonge coureur van Nikon Motorsport Team zijn posities goed te verdedigen. Meijer moest tijdens de tweede race alleen Colin Fleming voor zich dulden om vervolgens als vierde te worden afgevlagd. Door zijn optreden op het circuit dat gekenmerkt wordt door de vele hoogteverschillen maakt Paul Meijer nog steeds een goede kans om na negen wedstrijden in de top van het klassement te eindigen!

Paul: "Het is natuurlijk geweldig dat ik wederom belangrijke punten binnenhaal voor dit kampioenschap. Naast de uitstekende kwalificaties heb ik mijn goede klassering met name te danken aan het voortreffelijke werk van mijn team. Uiteraard zal ik deze lijn proberen door te zetten gedurende de overige wedstrijden om het Europees Kampioenschap. Ik kan echter nu niet lang nagenieten van het succes want aanstaande maandag zal ik deelnemen aan de Pinksterraces op het circuit van Zandvoort!"

RESULTATEN PAUL MEIJER: BRNO: EUROPEES KAMPIOENSCHAP FORMULE RENAULT 2000

Vrije training: 9e positie 00.01:58:358
Eerste kwalificatie:6e positie 00:01:58.689
Tweede kwalificatie:3e positie 00:01:58.470
Eerste race6e positie 00:26:22.254
Tweede race4e positie 00:27:33.281

Nieuws en foto's zijn ook verkrijgbaar via Paul Meijer's officiële website: www.paulmeijer.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roelof Oosterhuis (+ 31 652 056 637 / media@insightf1.com)

(This mail includes an attachment)


©2004 - All Rights Reserved