Onderzoek familiedrama Berghem

Oss 30-05-2004

ONDERZOEK FAMILIEDRAMA BERGHEM

Berghem
De politie heeft naar aanleiding van het familiedrama aan de Pachthoeve in Berghem van afgelopen zaterdagmorgen, waarbij drie dode kinderen in een woning werden aangetroffen en de vondst van de dode moeder bij een nabijgelegen spoorbaan, het onderzoek vandaag voortgezet.

Feiten:

Medewerkers van de technische recherche van de politie Brabant-Noord en medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) hebben vannacht omstreeks 01.00 uur na een zeer uitgebreid sporenonderzoek in de woning aan de Pachthoeve de drie slachtoffers geborgen. Vannacht is de woning door agenten van de Mobiele Eenheid bewaakt. Vanmorgen in alle vroegte hebben de technisch rechercheurs het sporenonderzoek voortgezet. In de loop van de middag zullen zij daar mee klaar zijn en zullen tactisch rechercheurs in de woning naar aanwijzingen m.b.t. het misdrijf gaan zoeken.

Buurtonderzoek:

De politie gaat vandaag verder met buurtonderzoek. Gisteren bleek dat de verhoren sommige buurtbewoners emotioneel erg zwaar vielen. Rechercheurs besloten toen om vandaag verder te gaan met het opnemen van verklaringen.

Onderzoek:

De politie werkt nog steeds met twintig rechercheurs aan de zaak. Het NFI zal maandag sectie verrichten op de vier slachtoffers.