Politie Zeeland


O-5064-2004 AANRIJDING IN RENESSE

In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.50 uur is een 19-jarige vrouw uit
Tonishorst (D) op de parkeerplaats aan de Roelandsweg in Renesse aangereden door een personenauto.
Een 28-jarige automobilist uit Zierikzee reed vanuit een parkeervak achteruit weg. Hierbij zag hij de 19-jarige vrouw, die op de parkeerplaats zat te bellen, over het hoofd en reed over haar heen.
De vrouw werd met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Z-5065-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.15 uur is een 50-jarige automobilist uit Terneuzen aan de Diepenbrockstraat in Terneuzen gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,1 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs werd ingenomen.


O-5066-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.45 uur is een 32-jarige automobiliste uit Sommelsdijk (ZH) aan de Rampweg in Scharendijke gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 1,7 maal teveel had gedronken. Ze kreeg een bekeuring en een rijverbod van 3 uur.


W-5067-2004 CONTROLE ILLEGAAL KAMPEREN

In de nacht van zaterdag op zondag controleerde de politie op Walcheren op illegaal kamperen en recreëren.
Bij de controle zijn 9 processen-verbaal uitgedeeld voor het kamperen buiten een aangewezen campingplaats..
Ook op en rondom het Veerse meer werd gecontroleerd. Hierbij zijn waarschuwingen uitgedeeld. Er werd 1 proces-verbaal opgemaakt voor nachtvissen.
De controle vond plaats in samenwerking met de politie te water, Delta Federatie voor de binnenvisserij, Waterschap Zeeuwse Eilanden, Staatsbosbeheer en gemeente Veere.


O-5068-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.05 uur is een 19-jarige automobilist uit de gemeente Tholen aan de Langeweg in Poortvliet gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs werd ingenomen.


O-5069-2004 WILDPLASSEN

In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.55 uur is een 21-jarige man uit
Dorsten (D) aan de Hogezoom in Renesse aangehouden wegens wildplassen.
De man kreeg een bekeuring.