STICHTING ROPARUN


P E R S B E R I C H T

Homerun op 31 mei 2004

In 2004 viert de Daniel den Hoed Kliniek haar 90-jarig jubileum, een mooi moment om hier tijdens de Roparun aandacht aan te besteden. Stichting Roparun geeft dit jubileum extra glans door te zorgen voor een feestelijke ambiance in en om de kliniek met een sportief tintje.

Aan het sportieve element wordt inhoud gegeven door een familieloop, de Homerun, voorafgaand aan de finish van de Roparun op 2e Pinksterdag. Er wordt gestart bij de Daniel den Hoed Kliniek en de route loopt over het Roparunparcours naar de Coolsingel in Rotterdam. Het is de bedoeling dat deze Homerun uitgroeit tot een jaarlijks terugkerend evenement.

De opbrengst van de Homerun is bestemd voor de bouw van een Familiehuis dat in 2012 wordt gerealiseerd bij het Erasmus MC in Rotterdam. In deze nieuwbouwlocatie wordt tevens de Daniel den Hoed Kliniek ondergebracht als een aparte unit.

Inschrijven voor de Homerun is binnenkort mogelijk via de website van Stichting Roparun: www.roparun.nl. Uiterste inschrijfdatum Homerun is 15 april 2004.

Stichting Roparun
Jan van Galenstraat 40
3115 JG Schiedam
pr-com@roparun.nl
www.roparun.nl