Mojo Concerts

Rockgod Kravitz daalt neer in ArenA -vervolg-

Aangezien in de afgelopen jaren zijn muzikale verrichtingen op een laag pitje stonden, stortte Lenny Kravitz zich in diverse amoureuze affaires die breed uitgemeten werden in de boulevardpers. Maar de komende maanden heeft de übercoole superster alleen maar tijd voor zijn enige échte passie: optreden.

Momenteel legt Kravitz de laatste hand aan zijn nieuwste zevende album, vol met zoals hij het zelf typeert "... funky rock & roll...", dat medio mei zal uitkomen. De titel zal hoogstwaarschijnlijk Baptism zijn. Eén ding is in ieder geval wel zeker: Kravitz vindt dit album het beste wat hij ooit heeft gemaakt.

Er is maar één manier om erachter te komen of Kravitz gelijk heeft: vereer de Amerikaanse rockgod met een bezoek in Amsterdam!

Kan je niet zo lang wachten, dan kun je nog altijd Kravitz zien op maandag 31 mei tijdens Pinkop.

Donderdag 17 juni 2004
Amsterdam ArenA - Amsterdam Zuidoost
Entree: 43,-/ 40,-/ 36,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 19.30 uur, einde: 23.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 28 februari om 10.00 uur. Let op: maximaal 10 kaarten per persoon per transactie.

Zeg vaarwel tegen Cher -vervolg-

Je zou haast vergeten dat naast de vele chirugische ingrepen die ze heeft ondergaan de altijd jong ogende Cher óók nog muziek maakt. Haar indrukwekkende loopbaan bestrijkt al zon vier (!) decennia. Vanaf de roemruchte Sonny & Cher periode tot aan haar swingende soloplaten: generatie na generatie fans zijn dol op het fenomeen Cher.

Maar aan alle goede dingen komt een einde. De zangeres/actrice heeft besloten het rustiger aan te gaan doen in de toekomst. Om al haar fans de gelegenheid te geven haar nog één keer live in aktie te zien, zal Cher tijdens deze Farewell Tour voor de laatste maal al haar hits voor het voetlicht brengen.

Wegens overweldigend succes is in Amerika deze tournee al drie keer verlengd. In Nederland zal ze nog maar één keer te zien zijn. Mis Cher niet!

Dinsdag 29 juni 2004
Ahoy - Rotterdam
Entree: 49,-/ 46,-/ 43,-/ 39,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 21 februari om 10.00 uur. Let op: alleen zitplaatsen beschikbaar.