Gemeente Krimpen aan den IJssel


Rij en maak blij met de Lions op Tweede Pinksterdag

Onder het motto "Rij en maak blij" organiseert Lionsclub Krimpen aan den IJssel, samen met een aantal zusterclubs in de omgeving, op Tweede Pinksterdag voor de 21e keer de Fiets- en Skeelertocht "Omloop van het Groene Hart". De opbrengst aan start- en sponsorgelden komt geheel ten goede aan gehandicapten om ook hen, met hulp van "de Zonnebloem", in staat te stellen van een vakantie te genieten.

Dankzij de totale opbrengst van vorig jaar kunnen 24 mensen met begeleiders een week met vakantie. Ook dit jaar hebben weer vele lokale ondernemers en andere sympathisanten zich bereid getoond door sponsoring van reclameborden en advertenties hun bijdrage hieraan te leveren.

Uiteraard rekenen de Lions, voor dit doel verenigd in de Stichting Omloop van het Groene Hart, tevens op vele enthousiaste fietsers en skeelers, die door hun deelname aan deze altijd plezierige tocht een hopelijk groot bedrag aan startgelden zullen bijeenbrengen.

Op Tweede Pinksterdag , 31 mei a.s. kan vanaf 9.00 uur (voor de lange afstandrijders over 120 km vanaf 8.00 uur!) op de startplaats Streekmuseum Crimpenerhof worden ingeschreven en vertrokken voor diverse afstanden. Natuurlijk kan ook worden gekozen voor de puzzeltocht, met - dankzij de sponsors! kans op mooie prijzen.

Ook dit jaar biedt het Streekmuseum aan alle deelnemers van de fiets- en skeelertocht gratis toegang tot dit bezienswaardige museum. Op de website www.omloopvanhetgroenehart.nl wordt meer informatie geboden over Het Groene Hart en het goede doel "Nationale Vereniging De Zonnebloem". Ook is een fotoimpressie van de fietstochten van vorig jaar te zien. Voor informatie kunt u contact opnemen met Marcel Schreuder, tel.: 010-4022567 (kantoor), 0180-580012 (privé) en 06-51199132 (mobiel).

Krimpen aan den IJssel