Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

MARTIJN KRABBÉ KIEST VOOR NOORDZEE 100.7 FM

Hilversum, 14 mei 2004. De populaire presentator Martijn Krabbé zal vanaf 31 mei aanstaande iedere werkdag van 16.00 tot 19.00 uur te horen zijn op Noordzee 100.7 FM.

"We zijn ontzettend blij dat Martijn ons team komt versterken", zegt de enthousiaste Talpa Radio directeur Erik de Zwart. "Martijn wil dolgraag weer radio gaan maken. Dat waren ook zijn eerste stappen in de omroepwereld. Hij heeft jaren bij de TROS radio gewerkt, stapte met veel succes over naar het medium televisie maar het bleef knagen".

Martijn Krabbé werd geboren op 26 maart 1968. Als 14-jarige ontwikkelde hij een buitengewone interesse voor het medium radio. Martijn's eerste radioshow ging de lucht in op 28 mei 1982 bij de legendarische radiopiraat 'Acapulco' in Amsterdam. In januari 1987 kon hij van zijn hobby eindelijk zijn werk maken. Hij presenteerde bij de TROS op Radio 3 programma's als de 'Nationale Hitparade' en 'Dancetrax'. Ook presenteerde hij het tv-programma 'Popformule' en de talkshow 'Krabbé' voor deze omroep. Vanaf 1995 werkt Martijn bij RTL 4 en presenteerde veel populaire programma's als de 'Postcode Loterij Recordshow'. Op dit moment is hij te zien met de kijkcijferknaller 'In Holland Staat een Huis' en de datingshow 'De Perfecte Partner?!'.

Martijn is zeer ingenomen met deze stap: "Het radiobloed in mijn aderen is altijd aanwezig gebleven. Op een gegeven moment gaat dat zo kriebelen dat je gewoon niet anders kan! Ik ben ontzettend blij dat ik samen met mensen als Gordon en Erik de Zwart aan Noordzee mag gaan werken. De plannen die er liggen, komen perfect overeen met mijn visie op radio maken, dus ik heb niet lang hoeven nadenken. Ik ga er helemaal voor!", aldus Martijn Krabbé in een eerste reactie. Gekscherend voegt hij toe: "Ik ben dit jaar voor de tweede keer terug bij een oude liefde!".

Martijn Krabbé zal iedere werkdag te horen zijn op Noordzee 100.7 FM en zal een gevarieerd radioprogramma gaan maken met veel muziek en aandacht voor nieuws uit de wereld van show en entertainment. Ook andere hoogtepunten van de dag zullen aan bod komen. Een naam is er nu nog niet maar zal snel bekend gemaakt gaan worden. Martijn zal samen met een collega-presentator dit programma vorm gaan geven, om de continuïteit te waarborgen maar ook omdat zijn televisiewerk bij RTL 4 gewoon doorgaat.

Martijn Krabbé tenslotte: "Alles wat ik doe, wil ik met volle overgave en inzet doen. Ik krijg van Noordzee de vrijheid om dezelfde aandacht aan mijn tv-werk te geven als ik tot nu toe gedaan heb en om een prachtige radioshow neer te zetten. Ik ben vandaag een heel blij mens!"

Noordzee 100.7 FM is hét radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Goedemorgen Gordon, Broodje Bral, Martijn Krabbé en de muziek die je kent hoor je altijd op Noordzee 100.7 FM.

Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7 FM!

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,