Circuit Park Zandvoort


- St. Zandvoort Promotie

= recent gewijzigd

Maandag 31 mei: Radio 538 Pinksterraces

Maandag 31 mei: Radio 538 Pinksterraces 19 May 2004 - De traditionele Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort worden dit jaar verreden in het weekeinde van 29 en 31 mei. Zaterdag 29 mei zijn de kwalificatietrainingen en een race in de ID&T Clio Renault Sport Cup. De dag wordt besloten met een wedstrijd over twee uur in de SEAT Cupra Cup.

Maandag 31 mei, 2e Pinksterdag begint het raceprogramma, met acht wedstrijden, al om half tien in de ochtend en duurt tot s middags circa vijf uur.

In het gevarieerde programma komen de volgende klassen aan de start: Formule Renault, Vege Series, Pearle Alfa 147 GTA Challenge, Van Uitert Formule Ford, ID&T Clio Renault Sport Cup, SEAT Cupra Cup en de NK Historische Toerwagens en GTs.

Voor iedere bezoeker is er geheel gratis het full colour programmablad, met allerlei wetenswaardigheden over de wedstrijden op 2e Pinksterdag op Circuit Park Zandvoort.

Zandvoort is uitstekend te bereiken, u hoeft niet bang te zijn voor files. Hoe? Pak de trein! Het kan immers druk zijn op de wegen naar en van Zandvoort op 31 mei. Daarom is de trein een uitstekend alternatief. Het circuit ligt op slechts tien minuten wandelen van het NS-station Zandvoort. Meer info: www.circuit-zandvoort.nl

De toegangsprijs tot de duinen bedraagt 12 Euro (tot 12 jaar gratis), een Paddockkaart kost 30 Euro (tot 12 jaar 50% korting). Deze kaarten zijn tevens geldig voor de trainingsdag, zaterdag 29 mei. Voor de overdekte hoofdtribune geldt een toeslag van 5 Euro. Houders van paddockkaarten hebben gratis toegang tot de tribune.

Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij alle vestigingen van TicketBox. Kijk voor de adressen op www.ticketbox.nl, alwaar ook online te bestellen is.

Klik hier voor een uitgebreide voorbeschouwing of hier voor het tijdschema.

Foto: Marco Miltenburg / RACEPICTURES.COM

Historische
Zandvoort
Trophy

Voorbeschouwing

Tijdschema

Bedrijfsunit te huur op Circuit Park Zandvoort

Maandag 31 mei: Radio 538 Pinksterraces

DTM op Zandvoort: kaartverkoop van start

23 Mei: Historic Zandvoort Trophy

Festival of Speed, Hemelvaartsdag!

© Copyright 2004, Circuit Park Zandvoort