Ingezonden persbericht


Grootste Familie spektakel aller tijden

Utrecht. Op maandag 31mei 2004, 2e pinksterdag, wordt er op het Veemarktterrein te Utrecht de grootste Luikse Markt van Nederland georganiseerd met meer dan 1200 kramen. Vele duizenden bezoekers worden er verwacht, want dit gigantisch openlucht spektakel belooft een gezellig evenement te worden voor jong en oud.

Deze bekende Luikse markt is dit jaar omlijst met veel gratis amusement. Zo is er dit jaar een Mini Pretpark, met o.a. playworld, een schitterende alles-in-een-attractie voor kinderen : een ballenbak, een glijbaan, spelletjes etc,. Verder is een ouderwetse draaimolen, een treintje, een vliegend tapijt., enz. Altijd een succes is attractiepark Duinrell met toverland, schminken, clowns etc. Al deze attracties en vermaak zijn gratis voor de kids. Bij de kassa ontvangen de kinderen een bonnetje voor een gratis suikerspin of zakje popcorn. Orkest Memphis uit Antwerpen verzorgt de muziek. Een fakir Ali Ben Sali zal u doen verbazen hoe ver je een zwaard in de keel kan steken en hoe je over duizenden glasscherven kunt lopen. Hij laat wurgslangen over zich heen kruipen en een ieder kan zijn harige volgelspinnnen aan den lijve voelen&&. Natuurlijk is er een groot terras ingericht voor een hapje en een drankje.

Kom op 31 mei a.s. met het hele gezin van 10.00 - 17.00 uur naar deze gigantisch grote en gezellige Luikse Markt in Utrecht, waar men kan snuffelen, scharrelen, struinen, neuzen, rommelen, handelen, speuren, afdingen, enz. op deze allergrootste openlucht snuffel, vlooienmarkt van Europa met meer dan 1200 kramen. Het Mega Openlucht Spektakel voor de Tweede Pinksterdag.

Entree Euro 5,00 voor volwassenen. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar gratis. Parkeren is gratis, evenals de vele attracties voor de kinderen. Het Veemarktcomplex is gelegen aan de Sartreweg (A27) te Utrecht.

Inlichtingen : Inlichtingen :Org.buro Van Aerle tel.: 0492 525483

of info@uitgaanskrant.nl Site : http://www.uitgaanskrant.nl

3ff55b.jpg