Politie Zeeland


W-5092-2004 VLISSINGER NA MISHANDELING IN HET ZIEKENHUIS

Een 16-jarige Vlissinger werd zaterdag tussen 23.15 en 23.30 uur op de Weyevlietweg in zijn woonplaats zodanig mishandeld dat hij per ambulance voor behandeling naar het ziekenhuis moest worden gebracht.
Hij was samen met enkele bekenden en zij kwamen op de Weyevlietweg een groep, bestaande uit 5 tot 7 personen tegen. Een ervan was hem bekend en de twee kregen een woordenwisseling, waarbij de Vlissinger door deze bekende in zijn nek werd getrapt. Nadat hij was gevallen werd hij, ook enkele andere personen uit de groep, geslagen en geschopt. De jongen, die letsel opliep aan zijn oog, slaap en knie, raakte bewusteloos en werd per ambulance naar het ziekenhuis in zijn woonplaats gebracht. De politie heeft de zaak in onderzoek.


O-5093-2004 BROMFIETSER BEKEURD

Op de Kloetingseweg in Goes werd zondag om 20.51 uur een 18-jarige bromfietser uit de gemeente Goes bekeurd omdat hij geen helm droeg.
Tevens bleek dat zijn bromfiets geen gele platen had en dat het remlicht niet werkte. De bromfiets is voor technisch onderzoek uit het verkeer genomen.


O-5094-2004 INBRAAK IN CAMPER

Zondag werd tussen 19.00 en 20.30 ingebroken in een camper, die geparkeerd stond op een parkeerterrein aan de Campensweg in Kamperland.
Er werd een tas met boeken weggenomen, de waarde is onbekend.


O-5095-2004 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN HOOIWAGEN

Op de Zuidweg in Kattendijke reed zaterdag om 23.07 uur een 28-jarige automobilist uit de gemeente Goes tegen een hooiwagen.
Hij reed vanaf Kattendijke in de richting van Kapelle. In de bocht, waar de Zuidweg kruist met de Ruisweg stonden vijf hooiwagens achter elkaar. De man verloor de controle over zijn voertuig, reed tegen de derde wagen, waarna zijn voertuig doorschoot tegen de hooiwagen daarachter. De automobilist raakte niet gewond, zijn voertuig werd geheel venield.


O-5096-2004 RENESSE

In de nacht van zondag op maandag werden in Renesse de volgende bekeuringen uitgeschreven.
> 3x voor baldadigheid
> 5x voor het urineren op de openbare weg
> 3x voor hinderlijk gedrag
> 3x voor het niet opvolgen van of verzet bieden tegen een politiebevel
> 1x voor het in het bezit hebben van een mes


W-5097-2004 AANHOUDING IN GRIJPSKERKE

Bij een woning aan de Jacob Catsweg in Grijpskerke werd maandag om 05.00 uur een 32-jarige Middelburger aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak.
De man probeerde in te breken in de schuur of de woning. Dit mislukte omdat de bewoner hem betrapte de man en de politie waarschuwde die de man heeft aangehouden.