Politie Zeeland


Rectificatie onderstaand persbericht:
Uit nader onderzoek is gebleken dat de vermeende inbreker een onder alcohol verkerende man was, die van zijn fiets was gevallen en hulp bij de woning zocht.
Hij is met hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis.

W-5097-2004 AANHOUDING IN GRIJPSKERKE
Bij een woning aan de Jacob Catsweg in Grijpskerke werd maandag om 05.00 uur een 32-jarige Middelburger aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak.
De man probeerde in te breken in de schuur of de woning. Dit mislukte omdat de bewoner hem betrapte de man en de politie waarschuwde die de man heeft aangehouden.
---


Z-5108-2004 DRUGS IN BESLAG GENOMEN

In de Burgemeester Geillstraat in Terneuzen werden maandag om 10.25 uur drie mannen uit Fontenay le Fleury aangehouden. Zij waren allemaal in het bezit van meer dan vijf gram hasj of hennep.
De mannen van 21, 22 en 24 jaar deden afstand van de drugs en kregen alledrie een bekeuring van E 75,-. Een vierde persoon, een 59-jarige man uit Yvelines was in het bezit van 1,5 gram hennep en 1 joint. Hij heeft daarvan afstand gedaan en kreeg, vanwege de kleine hoeveelheid, geen bekeuring.


O-5109-2004 MAN BIJ KEEL GEPAKT

Zondag tussen 22.30 en 23.00 uur werd bij een strandpaviljoen op het strand bij Renesse een 14-jarige jongen uit Muelheim (D) door een onbekende persoon zonder reden bij zijn keel gepakt.
Hij werd van achteren vastgepakt en op de grond geduwd. Toen omstanders de jongen te hulp kwamen, ging de onbekende er vandoor.


W-5110-2004 DIEFSTAL UIT SCHUUR

In de nacht van zondag op maandag werd uit en schuur, behorend bij een woning in de Irislaan in Vlissingen een fiets met daarop twee fietstassen gevuld met visspullen gestolen.
De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.