2e persbericht van zondag 31 mei 2004

Eindhoven 31-05-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Diefstal auto

In de nacht van zondag op maandag is op het Corapad een blauwe Mazda 626 met het kenteken DP-GG-76 gestolen.

Eindhoven: Dronken automobilist botst tegen boom

Maandag rond 3.40 uur is een 22-jarige Geldroppenaar met een auto op de Hurksestraat tegen een boom gebotst. De bestuurder had gedronken. Tijdens een ademtest bleek dat de man een alcoholpromillage had van
1,4. Zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Asten: Dronken bromfietser rijdt tegen geparkeerde auto

Maandag om 0.10 uur is op de Ommelseweg een 48-jarige man uit Ommel aangehouden. Hij was dronken en was met zijn bromfiets tegen een geparkeerde auto gereden. Tijdens een ademtest bleek dat de man een promillage alcohol van 2,2 bezat. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Waalre: Inbraak in woningen

Maandagmorgen rond 5.00 uur is ingebroken in een woning aan de Mastboslaan. De dader forceerde een keukenraam om binnen te komen. De alarminstallatie bij de woning ging af maar de dief kon nog snel een portemonnee en een mobiele telefoon meenemen.

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Hub van der Clusenstraat. De inbreker wist de voordeur te openen. Hij maakte een laptop en een damesportemonnee met verschillende pasjes buit.

De Mortel: Brommobiel gestolen

In de nacht van zondag op maandag is op een parkeerplaats aan de Oude Molenweg in De Mortel een groene brommobiel merk Aixam 400 SL gestolen.