PAUL MEIJER PAKT OVERWINNING IN BENELUX FORMULE RENAULT 2000 COMEBACK

VOOR DIRECTE VERSPREIDING!

BRONVERMELDING: INSIGHT F1 MOTORSPORT REPORT

ZANDVOORT - Hij kwam, zag en overwon. Bij zijn comeback in het Benelux Formule Renault 2000 Kampioenschap vandaag op Zandvoort, pakte Paul direct de pole position en de overwinning in zijn eerste poging. Paul: "Het voelt goed om weer terug te zijn!"

Meer dan 25.000 toeschouwer waren getuige hoe Paul Meijer op Tweede Pinksterdag al 's ochtends vroeg de pole position pakte door in de eerste race de snelste ronde te rijden. Omdat Paul afgelopen zaterdag nog in actie kwam tijdens het Europese Formule Renault Kampioenschap te Brno, kon hij zich zaterdag niet kwalificeren voor de eerste race op maandagochtend.

Startende vanaf de laatste startrij had de huidig kampioen in race 01 echter slechts zes ronden nodig om de best mogelijke startpositie voor de tweede race te bemachtigen. Een goede start en een serie van bliksemsnelle openingsronden in de 12 ronden tellende race 's middags deden zijn comebackdroom niet veel later uitkomen: met een marge van meer dan drie seconden, won Paul voor de Japanner Kanui Kobayashi en zijn titelrivaal uit 2003, Junior Strous.

Paul: "Helemaal super om hier met een overwinning terug te komen. De ervaring en kennis die ik heb opgedaan in het Europese Kampioenschap kwamen hier vandaag zeker van pas. Graag wil ik ook mijn team Nikon Motorsport bedanken voor hun geweldige job. Zij zijn namelijk direct na afloop van de races op Brno teruggereden naar Zandvoort om mij hier een prima wagen mee te geven!"