Politie Zeeland


W-5111-2004 POEDER IN WONING GESPOTEN

In de nacht van zondag op maandag rond 03.00 uur is bij een woning aan de Duinstraat in Domburg blauw poeder (waarschijnlijk afkomstig uit een poederblusser) naar binnen gespoten.
Het poeder werd door een openstaand slaapkamerraam (begane grond) naar binnen gespoten. Hierdoor raakte de slaapkamer bedekt met een laag blauwe stof. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


Z-5112-2004 DIEFSTAL SNORFIETS

Tussen zondagavond 23.00 uur en maandagmiddag 15.30 uur is een snorfiets, die in de voortuin bij een woning aan de Bovenweg in Sluiskil stond, weggenomen.
Het betreft een blauwe Piaggio, type Ciao met het verzekeringsplaatje BSQ-201.
De waarde van de snorfiets is onbekend.


O-5113-2004 OPSTOOTJE IN ZIERIKZEE

Maandagmiddag tussen 17.00 uur en 17.30 uur vond er op een opstootje plaats aan het Groene Weegje in Zierikzee.
Na een rommelmarkt ontstond er door onbekende oorzaak onenigheid waarbij klappen werden uitgedeeld.
Een 49-jarige man uit Waalwijk en een 51-jarige man uit Numansdorp deden aangifte van mishandeling.
Een 57-jarige man uit Geertruidenberg werd aangehouden. Hij werd na verhoor in vrijheid gesteld.


O-5114-2004 AANRIJDING IN ZIERIKZEE

Maandagmiddag rond 14.00 uur vond er op de N59 in Zierikzee een aanrijding plaats waarbij drie personenauto's betrokken raakten.
Een 67-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de N59 gaande in de richting van Zierikzee.
Door nog onbekende oorzaak overschreed de man de middenstreep waardoor hij gedeeltelijk op de verkeerde weghelft kwam.
Op de weghelft voor tegemoet komend verkeer (gaande in de richting van Bruinisse) reed een 61-jarige bestuurder van een personenauto met caravan uit Westmaas (ZH).
De 67-jarige Terneuzenaar raakte de auto van de 61-jarige man aan de zijkant en botste frontaal tegen de caravan die achter de auto hing.
Door de aanrijden kantelde de caravan. De auto van een 29-jarige man uit Kaarst (D), die achter de 61-jarige man reed, raakte door brokstukken van de gekantelde caravan beschadigd.
De 67-jarige Terneuzenaar werd door de brandweer uit zijn auto gehaald. Hij werd met pijn / verwondingen aan zijn bovenlichaam / borst per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
Een 61-jarige vrouw uit Westmaas, die bij de 61-jarige man in de auto zat, werd met een pijnlijke nek ter controle overgebracht naar de Huisartsenpost.