Amsterdam RAI

Afval & ReinigingsRAI 2005
10 mei 2004

AFVAL & REINIGINGSRAI: NIEUWE VAKBEURS VOOR DE AFVAL- EN REINIGINGSINDUSTRIE. Van 2 tot en met 4 juni 2005 in Amsterdam RAI.

Amsterdam RAI vormt van 2 tot en met 4 juni 2005 het decor voor de Afval & ReinigingsRAI. Tijdens deze nieuwe, tweejaarlijkse vakbeurs, die parallel aan de Reinigings Demodagen 2005 wordt georganiseerd, worden de laatste technologieën, noviteiten, trends en ontwikkelingen binnen de Nederlandse afval- en reinigingsindustrie gepresenteerd.

Irene Dros van Amsterdam RAI: Het expositieprogramma van dit vakevenement bestaat uit fabrikanten, dienstverleners en toeleveranciers die zijn verdeeld over de volgende onderwerpen: storten, inzamelen, logistiek & transport, recycling, management, consultancy & beleid, grond- & waterreiniging en nuttige toepassingen

ARR Innovatie Prijs
Tijdens de openingsdag van de beurs wordt de Afval & ReinigingsRAI (ARR) Innovatie Prijs uitgereikt. Deze nieuwe award is een onderscheiding voor opvallende innovatieve producten, diensten of concepten voor de afval- en reinigingsbranche. Alle deelnemers aan de Afval & ReinigingsRAI worden uitgenodigd hun innovaties in te zenden, die vervolgens door een deskundige, onafhankelijke jury beoordeeld worden.

Congressen, seminars en workshops
Naast productinnovaties en -demonstraties, wordt tijdens de Afval & ReinigingsRAI veel aandacht besteed aan informatieoverdracht. Een uitgebreid programma van congressen, seminars en workshops geeft inzicht in vele aspecten van de afval- en reinigingsindustrie.

Reinigings Demodagen 2005
Dit unieke evenement biedt voor iedereen die professioneel te maken heeft met reinigingsvoertuigen een compleet overzicht van de nieuwste ontwikkelingen en state-of-the-art technologie. Gedurende deze drie dagen worden op een dynamische en bijzondere wijze de nieuwste producten en machines onder de aandacht gebracht.

De Afval & ReinigingsRAI 2005 wordt onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging voor Afval en Reinigingsmanagement (NVRD) en de RAI Vereniging georganiseerd. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.afvalreinigingsrai.nl.

Voor het aanvragen van de brochure en het inschrijvingsformulier van de Afval & ReinigingsRAI kunt u contact opnemen met Irene Dros of Heleen van der Meer, Amsterdam RAI, telefoon: 020 - 549 1212; e-mail: afvalreiniging@rai.nl.

Amsterdam, mei 2004

---

------------
Noot voor de redactie /