Titel: Musicals in Ahoy' grootste theatershow ooit

VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 28-05-2004 10:17

Amsterdam, 28 mei 2004

MUSICALS IN AHOY' GROOTSTE THEATERSHOW OOIT

Met 400 medewerkers, een 35 meter breed podium, een 15 meter hoog decor (hoger kan niet in Ahoy'), een speciale projectietechniek waarin gebruik wordt gemaakt van 600 computergestuurde lampen, een 35-koppig orkest, een ensemble van 40 personen en de crème de la crème van de Nederlandse musicalacteurs, belooft Musicals in Ahoy' de grootste theatershow ooit te worden. Vandaag wordt in Ahoy' de laatste hand gelegd aan wat het grootste theater van Nederland moet worden. Maar liefst 2500 m2 vloerbedekking wordt uitgerold in Ahoy' om het sportpaleis om te toveren tot een theater met de uitstraling van de Radio City Music Hall in New York.

Simone Kleinsma, Danny de Munk, Pia Douwes, Stanley Burleson, Joke de Kruijf, Bastiaan Ragas, Tooske Breugem, Chantal Janzen, Nurlaila Karim, Tony Neef, Dick Cohen, Henk Poort en special guest Carlo Boszhard zijn van 2 tot en met 7 juni te zien in Musicals in Ahoy' 2004. Na het grote succes van Musicals in Ahoy' in 2002, wat uitgeroepen werd tot meest succesvolle evenement van dat jaar, besloot Joop van den Ende Theaterproducties opnieuw een groot spektakel op de planken te brengen.

Met het thema 'Musicals meets Movie' staat de innige verbintenis tussen Broadwaymusicals en Hollywoodfilms centraal. De cast brengt in totaal 66 hits uit
24 legendarische (film)musicals waaronder Jesus Christ Superstar, Chicago, Crazy for You, Beauty & the Beast, Sunset Boulevard en het zinderende Moulin Rouge.

Musicals in Ahoy' 2004 is van 2 tot en met 7 juni 2004 te zien in Ahoy' Rotterdam.
De première is op 3 juni. Voor meer informatie of reserveringen: Top Ticket Line

0900 - 300 5000 (45ct pm) of www.musicals.nl.

Noot voor de redactie /