Gemeente Roggel en Neer

02/06/2004
Gemeentelijke herindeling
bekendmaking

Burgemeester en wethouders van Roggel en Neer maken op grond van artikel 8 lid 3, van de Wet algemene regels herindeling Arhi het volgende bekend:

Het college van Gedeputeerde Staten van Limburg heeft op 11 mei 2004 het herindelingontwerp voor Midden-Limburg vastgesteld. De Gemeente Roggel en Neer wordt in dit ontwerp heringedeeld met de gemeenten Haelen, Heythuysen en Hunsel.

Het ontwerp ligt gedurende 8 weken (2 juni tot en met 28 juli 2004) tijdens kantooruren op de gemeentesecretarie ter inzage. U kunt het herindelingontwerp ook
digitaal inzien via de website van de provincie (www.limburg.nl).

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp kenbaar maken aan het college van Gedeputeerde Staten, zowel schriftelijk
Postbus 5700, 6202 MA MAASTRICHT, als via de provinciale website voornoemd.
Een afschrift van uw reactie aan ons stellen we op prijs.

Informatie kan worden ingewonnen bij de gemeentesecretaris Guus Laeven tel. 0475-499511.

Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik u mede te delen dat de gemeenteraad heeft afgesproken alle kiesgerechtigde burgers in Roggel en Neer via een raadgevende enquête te vragen naar hun mening ten aanzien van dit onderwerp. Wij nodigen u van harte uit uw medewerking hieraan te verlenen. Houd uw brievenbus de komende weken in de gaten.