persberichten regio Brabant-Noord

's-Hertogenbosch 02-06-2004

RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS EN VERZEKERING

s-Hertogenbosch- Surveillerende agenten zagen dinsdagavond op de Oosterplasweg een automobilist al slingerend en met lage snelheid hen tegemoet komen rijden. Bij controle bleek de 40-jarige automobilist uit Vlijmen niet te beschikken over een rijbewijs. Tevens was zijn auto niet verzekerd. De man is aangehouden en er is proces-verbaal opgemaakt.

ONDER INVLOED VAN ALCOHOL EN DRUGS

s-Hertogenbosch- Dinsdagavond kreeg de politie de melding dat er op een bankje aan de Hekellaan een dronken man lag. De 42-jarige man uit Eindhoven is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De man verkeerde onder invloed van alcohol en drugs.

BEDRIJFSINBRAAK

s-Hertogenbosch- In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan het Muntelbolwerk. Daders vernielden een deur. Het is nog onbekend wat er uit het pand is ontvreemd.

VERKEERSCONTROLES

Sint Michielsgestel/ Berlicum- Dinsdagmiddag zijn bij diverse controles in totaal 37 personen bekeurd. Er werden 21 personen bekeurd vanwege het niet dragen van de veiligheidsgordel. Verder werden enkele bromfietsers bekeurd voor het rijden zonder helm en enkele automobilisten voor het niet handsfree bellen.

TAART GESTOLEN

Vught- In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken bij een winkel aan de Helvoirtseweg. Daders vernielden een ruit en namen een taart uit de etalage weg.

RUIT INGEGOOID

Boxtel- Woensdagmiddag is in de Stationsstraat een 23-jarige man uit Boxtel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zojuist een ruit te hebben vernield van een pand aan de Markt. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

RIJDEN ONDER INVLOED

Boekel- Woensdagochtend is op het Sint Agathaplein een 33-jarige man uit Polen aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod van drie uur en er is proces-verbaal opgemaakt.

FIETSSTER GEWOND

Heeswijk Dinther-
Dinsdagmiddag is bij een aanrijding op de Gouverneursweg een 81-jarige vrouw uit Heeswijk DInther gewond geraakt. Een 71-jarige automobilist wilde ter hoogte van de kruising met de Kameren rechtsaf slaan, maar zag daarbij de rechtdoorgaande fietsster over het hoofd. Het slachtoffer is met verschillende verwondingen aan pols en benen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

BEDRIJFSINBRAKEN

Oss-
In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een pand aan de Heuvel. Daders vernielden een ruit. Uit het bedrijf is een hoeveelheid drank ontvreemd.

Dezelfde nacht is er ingebroken in een bedrijf aan de Hoogheuvelstraat. Ook hier vernielden de daders een ruit. Uit het bedrijf is een aantal sierhaarden gestolen.

OPGEVEN VALSE NAAM

Oss- Dinsdagavond is op de Lijsterlaan een 15-jarige jongen uit Oss aangehouden. Tijdens controle door surveillerende agenten bleek de jongen niet te beschikken over een geldig bromfietscertificaat. De Ossenaar gaf een valse naam op. Hierop is de jongen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

BROMFIETSER ONDER INVLOED

Boxmeer- Dinsdagmiddag is op de Elderom een 48-jarige bromfietser uit Boxmeer aangehouden voor het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod van elf uur en er is proces-verbaal opgemaakt.