Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 2 juni 2004

Beveiligingsbedrijf TSS maakt sterke groei door

WEZEP - Het landelijk opererende beveiligingsbedrijf Total Security Services (TSS) te Wezep is de afgelopen maanden sterk gegroeid wat betreft het aantal klanten, medewerkers en surveillancewagens.

Onlangs is de eerste surveillancemotor aan het wagenpark toegevoegd. Die wordt ingezet voor alarmopvolging en ondersteuning voor surveillanten op ronde in Nunspeet, Wezep, Zwolle en Harderwijk.

Opleidingen

Er is ook veel belangstelling voor de twee opleidingen die Total Security Services in eigen beheer aanbiedt: Hondengeleider en Beveiliging II. Beide worden verzorgd in samenwerking met ROC Zwolle. "Omdat wij een stageplaats zijn én we onze cursisten een baangarantie binnen ons bedrijf bieden, krijgen we zeer veel aanmeldingen", verklaart directeur Richard Warnar. "In mei hebben de eerste zeven studenten het examen Hondengeleider afgelegd, met zeer hoge gemiddelden. Bijna alle kandidaten haalden een score van 93 procent of hoger. Daar zijn we bijzonder trots op, want het is een zware opleiding."

Samenwerking

De snelle groei van het bedrijf is mede te danken aan strategische samenwerkingsovereenkomsten die Total Security Services met collega-bedrijven heeft gesloten. "Daarmee wordt onze actieradius steeds groter, terwijl onze overheadkosten laag blijven", aldus Warnar. "Onze kracht is dat wij alles in beveiliging combineren, wat andere bedrijven niet doen. De praktijk leert dat beveiliging op veel punten verbeterd kan worden. Wij zijn bijvoorbeeld het enige bedrijf in Nederland waarbij elke beveiligingsbeambte met een eigen diensthond werkt. Deze teams zijn perfect op elkaar ingespeeld en dwingen meer respect af dan een individuele beambte. Onder verschillende collega-bedrijven bestaat er een grote vraag naar ons personeel; dat bewijst dat onze kwaliteit hoog is."

Gulf Nederland

Op dit moment zet Total Security Services een landelijke surveillance op voor Gulf Nederland. Daarbij zijn op dit moment vijf voertuigen en negen vaste medewerkers betrokken; eenentwintig nieuwe medewerkers zijn nog in opleiding. Tevens zet TSS collectieve surveillancewijken op in Wezep, Oldebroek, Heerde, 't Harde, Elburg, Zwolle en Nunspeet. "In tegenstelling tot ander beveiligingsbedrijven, betrekken wij hier ook winkeliers bij. Onze nieuwe surveillancemotor komt daarbij uiteraard uitstekend van pas."

TSS heeft een eigen winkel geopend met producten voor beveiliging en honden(geleiders). Het aanbod varieert van zaklampen en legerkisten tot draadkooien en bijtpakken.

Info: www.totalsecurityservices.nl

Noot voor de redactie (