Politiebond ACP

Beslis mee over volgende stap in pensioendiscussie!

De spanning rondom de (pre)pensioenen blijft toenemen. De Politievakorganisatie ACP heeft van veel leden vernomen dat het hen nog niet helemaal duidelijk is wat er precies gebeurt en wat er straks mogelijk op ze afkomt door de wijzigingen in het pensioenstelsel. Heel begrijpelijk als je de vele voorstellen ziet en de varianten daarop die de afgelopen weken in de media zijn besproken. Daarom krijgen alle ACP-leden deze week een CNV-informatiekrant over dit onderwerp op hun huisadres toegezonden. Naast een technische uitleg staan daarin ook een aantal regionale vakbondsbijeenkomsten die worden gehouden om de mening van leden te vernemen.

Omdat onderhandelingen over dit soort onderwerpen plaatsvinden in CNV-verband, is het belangrijk dat leden uit alle sectoren samen laten weten wat zij ervan vinden. Samen staan we immers sterk!

Maak dus gebruik van je vakbondslidmaat en oefen Invloed uit op wat de vakbonden te doen staat. Klik hier om te lezen waar de dichtstbijzijnde CNV-ledenbijeenkomsten worden gehouden.

Heb je de CNV-nieuwskrant nog niet ontvangen? Klik dan hier om een pdf-versie te openen.

N.B. Wil je meer informatie over de kabinetsplannen? Ga naar Nieuws en info / Actueel nieuwsoverzicht. Daar vind je een aantal berichten over onder andere Vut, (Pre)pensioen en Levensloop.