Digitale Gemeente Houten

Dubbelconcert De Bazuin en Het JoNg Junior

zaterdag 29 mei 2004 - Bron: Koos Koster

Voor de derde maal zullen het leerlingen-harmonieorkest van de Utrechtse Christelijke Muziekvereniging De Bazuin en het junior-symfonieorkest van Nieuwegein Het JoNg elkaar muzikaal ontmoeten. Ditmaal in Houten. Beide orkesten hebben veel leden uit Utrecht en omstreken.

De Bazuin is een muziekvereniging van ca 100 leden, die bestaat uit een harmonieorkest en een leerlingenorkest, waar ook plaats is voor de volwassen beginneling. Beide orkesten staan onder leiding van Hans van Hees. Ook heeft De Bazuin een leerlingenpercussiegroep gedirigeerd door Uli Pöhl.

Het JoNg Junior is een onderdeel van het Kunstencentrum De Kom uit Nieuwegein en bestaat uitsluitend uit kinderen, variërend in leeftijd van 8 tot 14 jaar. Het JoNg Junior is het opleidingsorkest van t Jong dat een hoger niveau heeft. Beide orkesten worden gedirigeerd door Hans Welle.

Ruim 80 muzikanten van De Bazuin en het JoNg junior geven hun Uit=goed-voor-iedereen-concert in het nieuwe multifunctionele kerkgebouw Het Kruispunt aan Het Spoor in Houten. Een uitstekende gelegenheid voor zoiets. Het muziekprogramma is zeer afwisselend en u zult versteld staan van het niveau. Leuk voor jong en oud, van klassiek tot rock.

Voor wie zich wil oriënteren op muziekgebied is dit een goede gelegenheid om het hele scala van instrumenten te beluisteren en te bekijken.
Beide orkesten zullen om beurten spelen en natuurlijk gezamenlijk afsluiten.

Na afloop kunt u napraten, iets drinken en van beide muziekverenigingen staan mensen klaar om u over alles en nog wat op muziekgebied in te lichten.
De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan het Fonds voor Muziekinstrumenten. Uit dit fonds worden bijvoorbeeld een orgel en een piano aangeschaft voor gebruik in Het Kruispunt.

Nog even de gegevens op een rijtje.
Datum: Zaterdag 5 juni
Plaats: Het Kruispunt Spoor 51
Aanvang: 19.30 uur
Toegang : 2,50

Kaarten kunt u bestellen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

Info: 030-6374747
m.c.bouwman@planet.nl
www.bazuinutrecht.nl
www.tjong.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).