Mojo Concerts

Dynamo Open Air barst los -vervolg-
Het gerucht gonsde al geruime tijd in de hardrockwereld, maar aan alle onzekerheid kan nu een einde worden gemaakt: jawel, het Dynamo Open Air gaat dit jaar door!! Voor de zeventiende keer zullen de gemoederen flink oplaaien tijdens het oudste en bekendste hardrockfestival van Nederland.

De volgende namen zijn in ieder geval bevestigd: Slayer (in de enige juiste bezetting, dus mét drummer Dave Lombardo), Nightwish, Life of Agony, Dimmu Borgir en Children of Bodom. Meer namen zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Net als twee jaar geleden zal het Goffertpark voor één dag worden omgetoverd tot het epicentrum van de hardrockscene. Verspreid over twee podia zullen zon veertien acts uit binnen- en buitenland optreden.

Kijk voor meer info op de officiële site van Dynamo Open Air.

Zaterdag 5 juni 2004
Goffertpark - Nijmegen
Entree: 50,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 13.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 21 februari om 10.00 uur.

Venice Festival Express tuft door -vervolg-

Een zevendaagse treinreis dwars door Canada. Onderweg optredens van onder andere Janis Joplin, The Band, The Grateful Dead en Buddy Guy. In de zomer van 1970 reisden muzikanten, roadies en een film crew een week door Canada. De muziekdocumentaire Festival Express toont de beelden van dit unieke project.

Veel rock en veel roll in de treinstellen, maar ook protesten langs het spoor. Na een jarenlange strijd om de rechten is de muziekdocumentaire op diverse plaatsen in Nederland te zien.

Als klap op de vuurpijl zal de Amerikaanse band Venice ná iedere voorstelling een optreden geven. Aan de hand van covers uit de jaren zeventig heeft de groep zijn setlist aangepast aan de sfeer van Festival Express. Venice fans kunnen opgelucht adem halen: de groep zal ook eigen nummers spelen.

Kijk voor meer info op de officiële site van Festival Express.

Za 14 apr: Dr. Anton Philipszaal (Den Haag) - ma 19 apr: Oosterpoort (Groningen) - di 20 apr: Paradiso (Amsterdam) - wo 21 apr: Vredenburg (Utrecht) - do 29 apr: Oude Luxor (Rotterdam) - zo 2 mei: Platte Zaol (Maastricht)

Entree: 29,- (exclusief servicekosten)
Film: 19.00-20.15 uur; optreden Venice: 20.30-22.00 uur Na afloop signeersessie en meet & greet

Kaartverkoop begint zaterdag 21 februari om 10.00 uur. Let op: alleen zitplaatsen beschikbaar.

Dans de rumba met Gipsy Kings -vervolg-

Toen in de jaren zeventig leden van de Reyes en Baliardo familie de handen in elkaar sloegen en tezamen de Gipsy Kings vormden, had werkelijk niemand kunnen dromen van het wereldwijde succes dat dit Zuid-Franse gezelschap een decennium later zou hebben.

De hit Bamboleo betekende in 1987 de wereldwijde doorbraak van de Koningen van de rumba en flamenco. Zelfs Amerika en Engeland gingen volledig door het lint en konden de onweerstaanbare swingende zigeunerklanken niet weerstaan.

Na een afwezigheid van tien jaar staan de Gipsy Kings eindelijk weer op de Nederlandse bühne. Naast hits als Volare en Baila Me zullen ze ook nieuw materiaal spelen van het album Roots dat over enkele weken uitkomt. Waan je alvast in de zomer met de Gipsy Kings.

Zondag 25 april 2004
Pepsi Stage - Amsterdam Zuidoost
Entree: 35,-/ 32,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 21 februari om 10.00 uur. Let op: alleen zitplaatsen beschikbaar.