TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-05-2004

TROS ZOEKT TALENT VOOR JONGERENSOAP

In navolging van het grote succes van Spring in België start de TROS in oktober op Z@ppelin op Nederland 3 met een gloednieuwe jongerenserie. De serie speelt zich grotendeels af in een dansstudio waar tieners onder meer dansen, fitnessen en elkaar geheimen toevertrouwen. De jongens zijn bezig met een veelbelovende rockband en hopen ooit een nummer 1-hit te scoren. De meisjes krijgen les van een danslerares die in het verleden zelf aan de top van de danswereld stond.

AUDITIES
Voor deze serie is de TROS op zoek naar:

* 6 jongens en 3 meisjes tussen 18 en 25 jaar. Jongens moeten kunnen acteren en zingen.
Meisjes moeten kunnen acteren, dansen en zingen.
* 1 vrouw tussen 25 en 30 jaar die een dansopleiding heeft gevolgd.

In samenwerking met Studio 100 organiseert de TROS audities. Deze vinden plaats op:
* Zaterdag 5 juni in het TROS-gebouw in Hilversum
* Zondag 6 juni in het TROS-gebouw in Hilversum

AANMELDEN
De nieuwe jongerenserie wordt in opdracht van de TROS geproduceerd door Studio 100. Inschrijven voor deze auditie kan alleen via het inschrijvingsformulier dat te vinden is op:
* De website van Studio 100: www.studio100.nl (link 'Studio 100 zoekt').
* De website van de TROS: www.tros.nl
Vul het formulier volledig en duidelijk leesbaar in, sluit een recente pasfoto bij en stuur het voor zondag 30 mei op naar: Studio 100
t.a.v. Greet van Opstal
Halfstraat 80
B-2627 Schelle
België

LET OP!

* Inschrijven voor de auditie betekent geen automatische selectie voor deze auditie. Er kan telefonisch geen extra informatie verkregen worden over de reeks of over de auditie. Studio 100 neemt vóór 2 juni 2004 contact met je op als je geselecteerd bent voor de auditie.
* De opnamen voor de reeks vinden in België plaats in de maanden september, oktober en november 2004. Studio 100 zorgt voor het verblijf in België gedurende deze periode. Van de geselecteerde kandidaten van de auditie wordt verwacht dat ze de periode april, mei en juni 2005 vrijhouden voor opnamen van eventuele vervolgafleveringen.




TROS