Ingezonden persbericht


Persbericht

Showboat Party's in Caribische stijl

ZOMERPARTY Let's go latin!

ROTTERDAM -
Klemens en Christine Key, eigenaren van de Raderstoomboot De Majesteit, organiseren op deze zomer een aantal Showboat Party's geheel in Caribische stijl. Er worden tropische cocktails geserveerd bij ontvangst. Er kan geproefd van exotische buffetten terwijl aantrekkelijke live muziek zorgt voor een uitgelaten stemming. Levenslustige entertainers tekenen voor een fascinerend showprogramma. Gedanst wordt er ook! Het wordt actief genieten of even zalig niets doen en flaneren over het buitendek. Er is van alles te doen, niets moet. Dat is de formule, die het zomerfeest zo onvergetelijk maakt.
Tijden:                             Data:
Inschepen 19.30 uur                     zaterdag 5 juni
Ontschepen 24.00 uur                    zaterdag 19 juni
Prijs:                              zaterdag 3 juli
Volwassenen E 80,00 p.p.                    zaterdag 21 augustus
Kinderen tot 12 jaar E 50,00 p.p.               vrijdag 3 september
Op Raderstoomboot De Majesteit is het elke dag feest. Het 80 meter lange schip biedt een keur aan party mogelijkheden om in een bruisende sfeer te belanden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, personeelsfeest of privé-aangelegenheid: jubilarissen, jarigen en andere feestgangers zijn bij ons altijd aan het juiste adres. Het royale aanbod aan arrangementen staat deze zomer geheel in het teken van verrassing en plezier. "Good times" en "fun" zijn de smaakmakers. Daarbij staat de gastvrije bemanning van De Majesteit voor pure "Vip" verwennerij.

Raderstoomboot De Majesteit heeft als thuishaven, de Maasboulevard te Rotterdam. Het in- en ontschepen kan ook plaatsvinden vanuit andere plaatsen in Nederland en België.

De directie van De Majesteit nodigt de media uit om op een Showboat Party de sfeer te komen proeven. En uiteraard mee te eten. Geïnteresseerden kunnen op het onderstaande nummer contact opnemen.