Gemeente Dalfsen

24-05-2004

Ter Land ter Zee en in de Lucht

Dalfsen, zaterdag 5 juni 2004

Met je as over de plas
Dalfsen - De P.V. Brandweer Dalfsen organiseert op 5 juni a.s het waterspektal "Met je as over de plas"in samenwerking met de TROS. De deelnemers zijn de absolute sterren. Zij proberen met een zelfgemaakt, bestuurbaar voertuig, waaraan minimaal 4 wielen bevestigd zijn, startend vanaf een vertrekpunt boven aan een helling een wedstrijdtraject zo snel mogelijk af te leggen. Bij dit onderdeel speelt de kunst van het balanceren een belangrijke rol. Het voertuig zal, nadat deze van een helling af is gekomen, over een balk haar weg naar de bel moeten vinden. De inzittenden moeten het voertuig in balans houden over de 50 cm dikke balk. Creativiteit, technische inzicht en sportiviteit zijn de kenmerken van de deelnemers. De snelste deelnemer, de deelnemer met het origineelste voertuig en de grootste pechvogel krijgen aan het eind van de dag een passende prijs. De presentatie ligt wederom in de handen van Bert Kuizenga.

Route en parkeren 5 juni 2004
Er is volop gelegenheid tot parkeren op loopafstand van het evenement De lokale loonwerkers zullen deze dag in samenwerking met de leden van de Brandweer Dalfsen het parkeren voor hun rekening nemen. Onderstaand treft u in het PDF bestand de route voorzien van bebording naar de parkeerplaatsen aan.
Voor parkeren van bussen en zware voertuigen is een aparte parkeerplaats die met borden is aangegeven Het parkeren wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande bedrijven

Downloaden Routebeschrijving
U kunt de routebeschrijving hieronder bekijken/downloaden. Wilt u het bestand bekijken, druk met de rechtermuisknop op het PDF bestand en kies koppeling openen in nieuw venster.

(85 k)

Geen Adobe Acrobat Reader?
Om het bestand te bekijken heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Heeft u dit programma niet, dan kunt u het downloaden door op onderstaand logo te klikken: