Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'STRIKE ONE - THE ARRIVAL' OP 5 JUNI IN DE KUIP.

JOHAN GIELEN BELANGRIJKE SCHAKEL
OP MEGA DANCE FEEST IN ROTTERDAM

Amsterdam, 24 mei 2004 - UDC, organisator van grote dance evenementen, organiseert op 5 juni 2004 een elf uur durend event in Rotterdam: 'Strike One - The Arrival.' Duizenden danceliefhebbers vullen van 12:00 tot 23:00 uur het sfeervolle open-air stadion De Kuip dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot een intergalactic dancehall. 's Werelds beste DJ's - waaronder Johan Gielen - maken dit event, dat in het teken staat van lasers, explosies, positieve energie en natuurlijk muziek (clubtrance, techno, hardstyle en lounge) tot een onmisbaar spektakel.

Enemy destroyed?
De voorbereidingen van Strike One zijn in volle gang. Een ruimteschip, de LC Versa, landt op de aarde en verbergt zich - getransformeerd tot een goedaardige robotspin - in De Kuip in Rotterdam. Vijandige schepen, de Taurons, hebben het op de aarde gemunt, waarop de spin besluit ons te beschermen. De Taurons arriveren op 5 juni; door de energie van DJ's zoals Johan Gielen en de dansende bezoekers wordt de spin opgeladen. Het is afwachten of de spin in staat is om ons en de wereld te redden. Johan Gielen, toonbeeld van positieve energie, doet er in ieder geval alles aan om de wereld naar een overwinning te leiden. Zie voor meer informatie over deze historische gebeurtenis en de naderende vijand www.udc.nl en www.strike-one.com.

Johan Gielen FOR YOU
"Zelf heb ik meer met karpers, die kweek ik thuis in mijn vijvers. Toch vind ik het idee van een spin die met onze energie de wereld moet redden ontzettend origineel, net als het hele concept van Strike One. Het bijzondere van dit dancefeest is het goed uitgewerkte thema: 'space' en alle mystiek die daarmee samenhangt. Wie De Kuip die dag binnenkomt heeft meteen het gevoel in een science fiction film terechtgekomen te zijn" aldus Johan Gielen. In het kader van de slogan Johan Gielen FOR YOU heeft Johan 100 Strike One toegangskaarten voor zijn fans gekocht. Via de website www.johangielen.com kunnen zij zich hiervoor aanmelden.

Andere bijzondere events waar Johan Gielen binnenkort draait:
. 'NJOY, the festival' 12 juni ID&T radio stage, Six Flags - Nederland 20.00-22.00 uur
. 'Spundea vs Godskitchen' 18 juni The Docks - Toronto, 19 juni Circus - Los Angeles
. 'Impulz Outdoor' 26 juni recreatiegebied Bussloo, 03.00-04.15 uur
. 'Spanje-tour' 26 juli t/m 5 augustus Lloret de Mar, Malgrar de Mar, Callella, Blanes
. 'Hill-resort of Genting Highlands' 31 juli, Kuala Lumpur - Malaysia
. 'Johan Gielen FOR YOU' 1 augustus, Pacha, Salou - Spain
. 'Dance Valley' 7 augustus recreatiegebied Spaarnwoude, main-stage
. 'Mystery Land' 21 augustus Floriade Haarlemmermeer, main-stage

Johan Gielen is geboren in het Vlaamse stadje Mol. Zijn DJ carrière begon in discotheek El Sombrero in Reusel. Inmiddels is hij een zeer succesvolle DJ in het trance genre. In de 'Top 100 DJs Poll' van 2003 behaalde hij de 24e plaats; het resultaat van stemmende danceliefhebbers uit 120 verschillende landen. Het album 'Beauty Of Silence' was internationaal een groot succes net als de andere projecten met Svenson (Sven Maes). De bekendste is de hit 'Pacific Melody' onder de naam Airscape. Ook mixte hij vele nummers voor derden, waaronder 'Silence' (Delerium) en 'Lethal Industry' (Tiësto). Met name in Japan heeft Gielen zijn inspiratie opgedaan voor zijn succesvolle nummers. Gielen is iedere zaterdagavond van 20:00 tot 22:00 uur te beluisteren in zijn eigen radioshow 'Lift Off' op ID&T radio. Het management van Johan Gielen is in handen van Dutch DJ Agency, de public relations worden verzorgd door USP PR & Communicatie. Zie ook: www.johangielen.com.