Digitale Gemeente Houten

Woods on the Rocks op 5 juni

vrijdag 28 mei 2004 - Bron: Redactie SDGH

Woods on the Rocks is de nieuwe rockavond van Chipolata. En met trots mogen wij aankondigen dat wij weer top-acts hebben weten te boeken! Nodal Point komt hun nieuwe cd "Out of control" promoten die in april dit jaar uitkwam.

Zij brengen hun stevige melodische rock op geheel eigen wijze. Alle Houtenaren die traditiegetrouw op OKE-PoP een biertje komen drinken zijn haast wel verplicht om dat ook 5 juni te komen doen in Chipolata. B-Where als een van de toppers van OKE-PoP 2004 komt hun set in Chipolata nog eens dunnetjes over doen! Was je er niet dan is dit je kans om ze alsnog te zien! Speciaal voor ons hebben de Nus Brothers hun gitaren weer uit de kast gehaald. De heer A. Nus en de heer P. Nus zullen op geheel eigen wijze hun akoestische gitaar ter hand nemen en het Nederlandstalige publiek van filosofieën over bijvoorbeeld Paddothee voorzien! We gaan om 20.30 open en de entree bedraagt 4 euro.

Meer informatie kan je vinden op
http://www.chipolata.nl
WANNEER: 5 juni
WIE: Nodal Point, B-Where, Nus Brothers
WAAR: Chipolata
ENTREE: 4 Euro
OPEN: 20.30

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).