TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 01-06-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 5 juni
Radio 2 - 16.00 uur

BRITSE BAND MARILLION IN TROS MUZIEKCAFÉ

Presentator Hadassah de Boer ontvangt zaterdag 5 juni Marillion in TROS MUZIEKCAFÉ. Deze Britse band is weer helemaal terug met een nieuw album. Recensies reppen over een typisch Marillion-album. Steve Hogarth en zijn bandleden vertellen over dit nieuwe album en komen live spelen.

Leah Kline is van origine Amerikaanse. In Nederland, maar ook in andere landen, maakt zij indruk met haar nieuw verschenen album. Leah Kline wordt geprezen om haar jazzy-stemgeluid en in TROS MUZIEKCAFÉ laat zij de luisteraar hiervan genieten.

Muzikant Eric Devries is geen nieuwkomer in de muziekscène. Hij laat dat horen in TROS MUZIEKCAFÉ waar de zanger en songwriter van eigen bodem een aantal nummers van zijn debuutalbum ten gehore brengt.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de Eerste Nationale Verteldag. Te gast in de studio is Ineke Strouken van het Nederlands Centrum voor Volkscultuur.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.