Ingezonden persbericht


Uitnodiging: Finale Penalty Trophy zaterdag 5 juni a.s. Olympisch Stadion Amsterdam

T-Mobile zoekt beste penaltyschutter van Nederland

Nederland staat niet bekend om zijn koelbloedige penaltyschutters. T-Mobile wil daar verandering in brengen door de talenten voor de toekomst uit te dagen om zich te bewijzen als de beste strafschoppenspecialist van Nederland. Onder het motto 'Schiet jezelf naar Portugal' strijden zaterdag 5 juni a.s. ruim 300 jonge talenten uit de A,B,C, en D-jeugd (11 - 18 jaar) om de T-Mobile Penalty Trophy. De afgelopen weken hebben bij dertig voetbalverenigingen in Nederland voorronden plaatsgevonden. De landelijke finale vindt plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam. U bent van harte uitgenodigd om deze sportieve strijd bij te wonen.

De finale om de Penalty Trophy belooft een spektakel te worden. Ruim 300 talenten komen samen met hun begeleiders naar het Olympisch Stadion. Hier wordt eerst bepaald wie er definitief naar de finale gaat. In de finale schieten de beste schutters om en om, net als in een echte finale. De winnaars per leeftijdscategorie winnen 2 kaarten voor een wedstrijd van Oranje in Portugal. De nummer twee wint kaarten voor een wedstrijd in de Premier League in Groot-Brittannië en de nummer drie krijgt twee kaarten voor VIP-plaatsen tijdens een wedstrijd van Ajax in de Amsterdam ArenA. De talenten worden tijdens de finale begeleid door vele bekende voetballers, onder wie Rob Witsche, Peter van Vossen, Danny Landzaat en John van den Brom en de doelmannen Stanley Menzo en Fred Grim.

T-Mobile is hoofdsponsor van UEFA Euro 2004 in Portugal en organiseert in de aanloop naar het toernooi diverse activiteiten om Nederland in de stemming te brengen. Tijdens het toernooi kunnen klanten van T-Mobile Oranje (of een ander team) op de voet volgen. Zij kunnen exclusief alle hoogtepunten van de wedstrijden per SMS of als foto of video op hun mobiele toestel ontvangen.

De T-Mobile Penalty Trophy vindt zaterdagmiddag plaats in het Olympisch Stadion. U bent van harte uitgenodigd vanaf 15.00 uur. De finale vindt plaats tussen 16.00 en 17.00 uur. Laat u ons even weten of u erbij bent? U kunt eenvoudig deze e-mail beantwoorden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Liselore Stuut 06 1409 6666.

Wij hopen u zaterdag te begroeten.

Liselore Stuut
PR Manager

Public affairs manager en woordvoerder

T-Mobile Netherlands BV
Binckhorstlaan 119
1516 BA Den Haag
Postbus 16272
2500 BG Den Haag
tel. (+31) 070 305 5573
mobiel (+31) 06 2409 5001
fax (+31) 070 305 5100
email herbert.brinkman@t-mobile.nl
Internet: www.t-mobile.nl

N.B.: op (de inhoud van) deze e-mail is een DISCLAIMER met belangrijke VOORBEHOUDEN van toepassing: zie http://www.t-mobile.nl/disclaimer

This e-mail and its contents are subject to a DISCLAIMER with important RESERVATIONS: see http://www.t-mobile.nl/disclaimer