SKYRADIO

Acda en de Munnik presenteren EK spel op Sky Radio 101 FM

Het populaire duo Acda en de Munnik presenteert exclusief voor Sky Radio 101 FM een uniek EK spel. Van 5 tot 13 juni maken luisteraars elke dag kans op een volledig verzorgde reis naar één van de wedstrijden van het Nederlands elftal in Portugal.

Ieder ochtend, tussen 06.00 en 10.00 uur omschrijven Thomas Acda en Paul de Munnik op hun eigen manier een voetballer van het Nederlands elftal. Luisteraars die het antwoord weten, kunnen de naam van de oranje speler via sms of www.skyradio.nl doorgeven. Ze maken dan direct kans op de felbegeerde kaarten voor het EK.

Het is voor het eerst dat Acda en de Munnik te horen zijn op radio met een eigen spel. Het tweetal brengt bovendien een speciale EK single uit, getiteld: 'Het is stil aan de overkant'. De single ligt vanaf 7
juni in de winkels.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM en op de kabel. In de ochtendspits (ma-vr, 07.00-10.00) bereikt Sky Radio wekelijks ruim 2 miljoen verschillende luisteraars.
Sky Radio 101 FM is de enige echte non-stop muziekzender in Nederland zonder DJ's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie.