Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Noordzee 100.7 FM DEELT deze zomer 200.000 CONDOOMS UIT

Hilversum, 4 juni 2004 - Vanaf aanstaand weekeinde zal Noordzee 100.7 FM 200.000 Durex Pleasuremax condooms uitdelen tijdens de zomerevenementen waar het radiostation bij betrokken is. Zaterdag 5 en zondag 6 juni is het promotieteam van Noordzee 100.7 FM met de condooms te vinden bij het Lipton Ice Tea Beach Volleyball bij Strandpaviljoen 'La Cabana' in Wijk aan Zee en bij de aftrap van de Amstel Beach Soccer Series op het plein 'De Heuvel' in Oss.

Durex Pleasuremax condooms hebben uniek gepositioneerde ribbels en nopjes die ontworpen zijn voor een maximale stimulatie. Dit ontwerp, gecombineerd met de anatomische vorm, zorgen ervoor dat beiden zullen genieten van maximaal plezier en intensiteit. Het merk Durex is eigendom van SSL International. Durex heeft een aandeel van 26% in de vier miljard stuks grote condoommarkt, en is daarmee wereldwijd het nummer 1 condoommerk.

Noordzee 100.7 FM is deze zomer zeer actief op locatie. Tijdens de zomermaanden organiseert Noordzee 100.7 FM de Summer Experience in combinatie met Lipton Ice Tea Beach Volleyball 2004 en de Amstel Beach Soccer Series 2004. Met een opvallende dubbeldekker, voorzien van een DJ-installatie, doet Noordzee de toonaangevende strandlocaties aan. Ook tijdens andere zomerse evenementen kom je de dubbeldekker met de Noordzee Diskjockeys en het promotieteam tegen. Op deze manier vormt de Summer Experience het perfecte verlengstuk van de programmering op Noordzee 100.7 FM tijdens de zomer. Tijdens al deze evenementen zal het promotieteam de Durex Pleasuremax condooms uitdelen.

Noordzee 100.7 FM is hét radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Goedemorgen Gordon, Sjaak Bral, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde en de muziek die je kent hoor je altijd op Noordzee 100.7 FM.

Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7 FM!

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,