Gemeente Langedijk


Wijkschouw in Sint Pancras
04 juni 2004

In Sint Pancras en Koedijk wordt gestart met het project Dorpsgericht Samenwerken. Samen met het Langedijker Nieuwsblad is inmiddels een wijkkrant verspreid. Daarin staat van alles te lezen over het project en hoe het in zn werk gaat. Een van de activiteiten vormt een wijkschouw. Daar wordt de bevolking in de gelegenheid gesteld een afvaardiging van het gemeentebestuur te melden waar verbeteringen in de wijk kunnen worden aangebracht. De eerste wijkschouw is op zaterdag 5 juni. Een week later, op 12 juni, volgt deel twee van de wijkschouw in Sint Pancras. In Koedijk wordt de wijkschouw gehouden op maandagavond 7 juni.

Route 1 Sint Pancras (5 juni)

De delegatie start om 10.00 uur bij verzorgingshuis Molenhoeve. Tot 12.45 uur zal het gemeentebestuur de volgende route afleggen: Bovenweg (tot Zandboschlaan), Zandboschlaan, Benedenweg (rechtsaf tot Noordeinde), Kruisbosweg, De Helling, Van de Vijzellaan, Daalmeerpad, t Vennetje, Kerkelaan, Noordeinde, Kerkplein, Twuyverweg, Kabelrijs, Moerverweg, Rozenlaan, Bovenweg, Stuimellaan (en terug), Bovenweg-Molenhoeve

Route 2 Sint Pancras (5 juni)

Om 13.30 uur begint de route ook weer bij Molenhoeve. Tot 16.00 uur wordt de volgende etappe afgelegd: Laantje van Strijbis, Elzenlaan-Acacialaan, Wilgenlaan-Eikenlaan, Kastanjelaan, begin Magnolialaan, Schelpenpadje, Prunuslaan (speelveldje) Spirealaan/Ribeslaan, ijsbaan, Ahorn, A.V.H. Destreelaan, Vinkenlaan.

Route 3 Sint Pancras (12 juni)

Startpunt is wederom de Molenhoeve. Vanaf 10.00 tot 12.45 uur wordt de volgende route gelopen. Patrijzenlaan, Sperwer, Bovenweg, Kruissloot, Gedempte Veertweg, Helling.

Route 4 Sint Pancras (12 juni)

Startpunt om 13.30 uur is de Molenhoeve. Vervolgens Bovenweg, Kruisbosweg, Benedenweg, Stenenlaan, Benedenweg en Fröbelstraat. Omstreeks 16.00 uur is gezelschap weer terug bij Molenhoeve.