Gemeente Twenterand


Op 5 juni moet u bij De Stobbe zijn!

Zaterdag 5 juni a.s. is een bijzondere dag. Op die dag worden tal van activiteiten georganiseerd rondom sporthal De Stobbe in Vroomshoop. Dit allemaal vanwege de 2e verjaardag van de gemeente Twenterand. U wordt van harte uitgenodigd om het feestelijke middag- en avondprogramma bij te wonen, dat interessant is voor jong en oud.

Het middagprogramma start om 14:00 uur met een openingstoespraak door burgemeester Helmer Koetje bij de sporthal. Aansluitend kunnen kinderen ballonnen oplaten met het logo van de gemeente Twenterand. Het oplaten van de ballonnen is tevens het startsein voor de kraampjesmarkt in de hal en rondom De Stobbe. Deze kraampjesmarkt vormt de aftrap voor de campagne Normen en Waarden. Op de kraampjesmarkt kunnen alle Twenterandse verenigingen en organisaties zich presenteren en laten zien hoe zij uiting geven aan normen en waarden. Rondom de kraampjesmarkt kunt u deelnemen aan tal van andere activiteiten
Om 16:00 uur zal de winnaar van de tekenwedstrijd worden bekendgemaakt. De tekenaar van het winnende logo voor de campagne Normen en Waarden zal uit handen van de burgemeester de bijbehorende prijs ontvangen. Tijdens de kraampjesmarkt is de sporthal versierd met alle inzendingen voor de tekenwedstrijd; er zitten prachtige tekeningen van leerlingen tussen.
Ook het avondprogramma mag u zeker niet missen. Het belooft een bijzonder spectaculair optreden te worden van alle 4 plaatselijke harmonieën, die met hun slagwerk- en majorettegroepen u zeker een zeer boeiende avond zullen bezorgen. Tijdens het avondprogramma zal er een kort doorkijkje zijn van het middagprogramma over Normen en Waarden en zal er, zoals door de gemeenteraad opgedragen, de cultuurprijs 2004 worden uitgereikt. Het avondprogramma begint om 20:00 uur, het voorprogramma begint om 19:30 uur.