Gemeente Zwolle

Informatiecentrum gemeente op zaterdag open!

Met ingang van 5 juni 2004 is het informatiecentrum in het stadhuis ook op zaterdag open. Daarmee zijn de openingstijden van de VVV en het Informatiecentrum geheel gelijk getrokken. Om de zaterdagopenstelling feestelijk in te luiden ligt er voor elke bezoeker een nieuwe fietskaart van Zwolle klaar. En dat niet alleen. De VVV doet er nog een aardigheidje bij: een kortingsbon voor de Herman Broodtour, de nieuwste stadswandeling van de VVV die binnenkort van de persen rolt. Tegen inlevering van de bon op de Wijzerpagina in de Peperbus ontvangt u de nieuwe fietskaart én de kortingsbon.

Ruim een jaar zijn het informatiecentrum en de VVV nu samen op de begane grond in het stadhuis gevestigd. Daarvoor hadden beiden een eigen pand. Toen ze samen onder één dak kwamen werd meteen afgesproken dat ze zouden bekijken of en hoe er samenwerking en afstemming mogelijk zou zijn om de inwoners van Zwolle en iedereen die de stad bezoekt nog beter van dienst te zijn. Gelijkstelling van de openingstijden maakt het voor de bezoeker nog gemakkelijker. Zaterdag heeft het voordeel dat mensen meer tijd hebben om rustig rond te kijken, tekeningen te bekijken, stukken in te zien of lekker ontspannen een filmpje te bekijken in de huisbioscoop.
---

Fietskaart
Uw bezoek op onze eerste open zaterdag wordt beloond. U krijgt de nieuwe fietskaart van Zwolle, die net is verschenen, cadeau. Dit is geen recreatieve kaart voor fietstochtjes, maar een informatieve kaart voor mensen die met de fiets naar school, werk of het centrum gaan. De hoofdfietsroutes en overige fietsroutes staan erop, maar ook de rijwielstallingen en fietsenzaken. En u krijgt tips tegen diefstal en voor het onderhoud van uw fiets.

Korting
Daarnaast krijgt u alleen op zaterdag 5 juni 2004 een kortingsbon voor de Herman Broodtour van de VVV. Er is een hele leuke stadswandeling uitgezet langs plekken die iets vertellen over Herman Brood die in Zwolle geboren en getogen is. De stadswandeling is nu nog niet verkrijgbaar. Op 9 juni 2004 vindt de uitreiking van het eerste exemplaar plaats en vanaf die datum is deze ook te koop bij de VVV.

Het informatiecentrum en de VVV kunt u bereiken via de ingang aan de Sassenstraat. De hoofdingang van het stadhuis is tot halverwege volgend jaar gesloten vanwege de renovatie. De ingang herkent u aan de blauwe VVV-vlag.

De openingstijden zijn:

maandag: 13.00 ? 17.00 uur
dinsdag tot en met vrijdag 10.00 ? 17.00 uur
zaterdag 10.00 ? 16.00 uur

Het informatiecentrum is op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar, telefoonnummer (038) 498 29 99.

De VVV is op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar, telefoonnummer (0900) 112 23 75.


---